Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Emelt szintű fedett pályás oktatás

A Safety-Hungary emelt szintű, fedett pályás vezetéstechnikai tanfolyamot indított az első kurzust már elvégzettek számára

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Safety-Hungary emelt szintű, fedett pályás vezetéstechnikai tanfolyamot indított az első kurzust már elvégzettek számára

Itt a tél, a kellemes motorozásnak vége, és ilyenkor kicsit mindenki “elfelejt úgy motorozni”, mint ahogy a szezonban ment. Nincs ezzel gond, tavasszal pár hét alatt visszaszáll a tudás az ember karjaiba, viszont nem feltétlenül kell a folyamatot megszakítani.

A Safety-Hungary új vezetéstechnikai tréninget indított a télre, mely a fejlődés és a motorozás mellett remek alkalom a szinten tartásra is. A tanfolyam egy napos, és fedett, fűtött gokart pályán történik, így a hideg időtől nem kell tartani. Feltétele viszont van, hiszen kizárólag az egyes szintet sikeresen elvégzettek nevezhetnek be erre az új kurzusra.

A gyakorlat alkalmával különleges vezetéstechnikai manővereket gyakorlohatnak be a motorosok a bukócsővel ellátott Honda CBF500-asokkal (vagy ha szükség van rá, a CBF250-esekkel), a nap végén pedig emelt szintű műszaki ismereteket is elsajátíthatnak a kedves Vendégek, beleértve a téli motortárolás szabályait is. A képzés 7 órát ölel fel, és 15.000Ft-ba kerül. További információt a tanfolyamról a Safety Hungary honlapján olvashattok. Természetesen jelentkezni már most lehet!

Safety-Hungary
+36 1 889-3535
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending