Csatlakozz hozzánk

Hírek

“Emberfelettit teljesítettek” az NGH fiataljai

Német ADAC bajnokság: Babonics Márkóra és Tomes Patrikra is büszkék lehetünk

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: NGH SE

A Stefano Favaro által menedzselt Right Guard Racing junior csapatának két fiatal versenyzője, Tomes Patrik (#51) és Babonics Márkó (#52) ismét elismerésre késztette a tapasztalt mezőnyt a német ADAC bajnoki sorozat 3. fordulóján, Harsewinkelben.

A több mint 1300 kilométeres éjjeli utazást és a korai kelést egy edzés etap majd egy időmérő követte, ahol Patrik a 13., Márkó pedig a 18. pozíciót szerezte meg. A srácok mindkét versenyen remekül szerepeltek. Az elsőn Márkó a 13. helyen végzett, Patrik pedig a 6. helyet szerezte meg.

A második megmérettetésen a srácok az élbolyban motorozva, szinte vonatozva értek célba rengeteget előzve, fiatal koruk ellenére férfiasan küzdve. Márkó 3 hellyel előbb végezve a 10.-ként végzett, Patrik pedig stabilan tartotta a 6. helyet.  Patrik a verseny vége előtti 5. körben korát meghazudtoló profizmussal, döbbenetesen szűk helyen úgy előzte meg a 6. helyen motorozó Geitnert, úgy, hogy még a motoridomjaik is összecsattantak.

Márkó: “Szoros küzdelem volt, folyamatosan előzgettük egymást – hihetetlenül jó volt!”
Patrik: A leggyorsabbak között motorozva küzdöttem a 6. helyért, Geitnerrel keményeket csatáztunk – ezt szeretem!”

Chrobák János: “Most nem tudtam a csapattal tartani, de folyamatosan követtem az eseményeket és szurkoltam a srácoknak. Szuper eredmény! Gratulálok!”
Tütős Zoltán: Alig, hogy feleszmélünk az előző versenyen szerzett tapasztalatokból, máris jön a következő, és alig van idejük a srácoknak feldolgozni a tanultakat. Büszkék vagyunk rájuk – emberfelettit teljesítenek!”
Stefano Favaro: “Patrik és Márkó ismét kivívta a német mezőny minden tiszteletét. Dacolva az utazás fáradalmaival, ezúttal is elvárásaink felett teljesítettek – mérhetetlenül büszke vagyok rájuk!”


Babonics Márkó: egy 13. és egy 10. hely


Tomes Patrik: két hatodik hely

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending