Csatlakozz hozzánk

Hírek

EMAT – avagy a 15. Devils Motor Show

“Épített Motorok és Autók Találkozója” a Millenárison – a Motorépítő VB hivatalos állomása!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Devils MC Hungary

Az EMAT kiállítás és verseny azon alkotások készítőinek nyújt teret, akik motorizált világunkban a járművek átformálásával szeretnének maradandó értéket alkotni, a látogatók pedig testközelből láthatják azokat a járműveket, melyek eddig többnyire csak a fantáziájukban léteztek.

Amikor a motorok módosítása, szépítése elkezdődött, még senki nem gondolta, hogy az önkifejezés eme formája komoly iparművészeti alkotások létrejöttéhez vezethet. Az építők eleinte a járműveik gyorsabbá vagy használhatóbbá tételét célozták meg, majd folyamatosan vittek egyre több egyedi ötletet munkáikba a fényezés módosításától a komplett váz kialakításig.
A későbbiekben a használhatóság ténye egyre inkább háttérbe szorult, a motorépítés pedig az újabbnál újabb egyedi extrém ötletek megvalósíthatóságának bemutatásává vált.

Magyarországon húsz évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy mi magyarok a szocialista motorok átalakításától eljutunk a nemzetközi színvonalhoz, sőt jobbak is lehetünk annál. Pedig megtörtént! A hazai építőműhelyek nemzetközi színvonalon dolgoznak, komoly eredményeket érnek el a külföldi megmérettetéseken, az EB-n és a VB-n is. Ezek az eredmények egy csapásra ráirányították a nemzetközi figyelmet a magyar motorépítésre, őszinte meglepetést okozva a komoly pénzügyi, és tapasztalati előnnyel bíró nyugat-európai építőknek.

A Magyar Motor- és Autóépítő Bajnokság arra is lehetőséget ad, hogy a külföldi érdeklődők egy helyen láthassák a magyar járműveket. Az EMAT másfél évtizedes hagyományra alapozva, ez évben megújult formában lesz ismét a tavasz kiemelkedő járműves rendezvénye Budapesten. Méltó helyszínen, a Millenárison!


2011. április 2-3. – Budapest, Millenáris Csarnok
EMAT 2011 előzetes
A 2010-es beharangozó videó

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending