Csatlakozz hozzánk

Hírek

Első hivatalos fellépésére készül a Balatonring Team

Pénteken rajtol a 2009-es Gyorsasági Motoros Világbajnokság

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Eljött a pillanat, amire a motorsport szerelmesei régóta vártak, a világbajnoki mezőny felkészült a 2009-es szezon rajtjára. Öt hónapos téliszünet, a rövid pihenés, és a fárasztó edzések után végre újra test-test elleni küzdelmet vívhatnak a pilóták a katari Losail pályán. Ez lesz a világbajnokságok történetének második villanyfényes viadala.

Talmácsi Gábor több szempontból is új fejezetet kezd a karrierjében. Amit, talán már mindenki tud, a sikeres 125-ös évek után egy kategóriával feljebb lép, és a negyedliteresek között küzd majd a világbajnoki címért. Ráadásul új csapatban versenyez Gábor, abban a Balatonring Team-ben, amelyik Jorge Martinez Aspar Úr szakmai felügyelete alatt működik majd az előttünk álló szezonban.
Gábor világbajnoki címet nyert a nyolcadliteresek között 2007-ben, és a téliszünetben elért teszteredményei azt bizonyítják, hogy egy kategóriával feljebb is az élmezőnyben a helye.

A hivatalos edzések előtti utolsó napot egyébként egy kisebb kirándulással töltötte Gábor, négy társával együtt az Al Shaqab lovascentrumot látogatta meg.
A 800 ezer négyzetméteres létesítményben megcsodálhatták a világhírű arab lovakat, amiket tavaly egyébként a világ második legszebb lófajtájának választottak meg.
A kirándulás legérdekesebb része az volt, amikor a speciális lóúsztató medencét mutatták meg Talmáéknak.
Capirossinak egyébként két saját lova is van, így büszkén mesélt erről a különleges világról Gábornak. 

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy mit kezd Talmácsi Gábor a 250-es Apriliával, és a benne rejtőzködő, mintegy 110 lóerővel!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending