Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

ELSŐ Évadzáró edzését ünnepelte a CL4 Offroad Motoros Iskola!

Bár az edzések ugyanúgy folytatódnak tovább, egy jóízű bulit csaptak a CL4 tanítványok

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az egyre sikeresebb CL4 Off Road Motoros Iskola Czuni Lászlónak és Czuni Dominiknek köszönhetően magasabb szintre emelte az offroad oktatását országunkban.
Mi, motocross rajongók mindenért rettentően hálásak vagyunk nekik, most mégis ŐK köszönték meg az iskola tanítványainak, hogy őket választották.

Az elmúlt vasárnap egy frissítő kis edzéssel egybekötött partit tartottak, ahol a srácok édesanyja főzött egy isteni finom magyaros marhapörköltet, s megvendégelték a minden korosztályból jelenlévő több mint 40 növendéket.

A képeket köszönjük az MX Videos Hungary-nak!

A jó hangulat, a mennyei ízek és a mámorító motorzúgás mellett a tanulóknak oklevelekkel köszönték meg a fiúk a beléjük vetett bizalmat, a rendületlen, sokszor emberfeletti kemény munkát, és hozzáállást.

“Külön köszönjük a szülők türelmét és kitartását is gyermekükhöz, valóban büszkék lehetnek rájuk!

Köszönjük a Kiskunlacházai Motocross Szakosztálynak a pályahasználatot és minden segítséget, ezen felül a Dunavecsei, a Paksi, a Tököli és a Komlói Dirtparknak is hálásak vagyunk a pályahasználatért!

Mindenkinek köszönjük, akik az Iskola alapítása óta segítették a munkánkat, ezután is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat, hogy a gyermekeknek a legszínvonalasabb oktatást biztosítsuk, és továbbra is arra törekszünk, hogy kiérdemeljük a belénk vetett hitet és bizalmat.”

„Építettünk egy játszóteret, hogy a ‘gyermekek’ szentként játszhassanak
Büszke lennél, ha tudnád mit csinálunk.

Minden anyának,
Minden gyermeknek,
Minden testvérnek,
‘Minden apának’.”

Köszönjük!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending