Csatlakozz hozzánk

Hírek

“Élmény a pályán bárkinek” – European Suzukidays Brno

Az amatőröké a motoGP pálya augusztus 2-ától 4-éig!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Minden álmod, hogy motoGP pályán motorozz? Amíg nem készül el a Balatonring, addig ehhez legközelebb Brno-ban van lehetőséged, időben és távolságban egyaránt. Augusztus 2-án, 3-án és 4-én a kezdőktől a profikig mindenki birtokba veheti a legendás pályát.

Minderre az European Suzukidays keretein belül nyílik lehetőség, de a rendezvény nevétől függetlenül nem csak Suzukival lehet felgurulni az aszfaltcsíkra! A brno-i csak az egyik állomása az európai pályanap-sorozatnak, amely révén a magyar motorosok is betekinthést nyerhetnek valamilyen szinten a GP-fíling-be.

Annál is inkább, mivel még versenyeket is szerveznek a rendezők, igaz, az első két napon “csak” pályamotorozás lesz a program. Hétfőn és kedden a 6-szor 20 perc szabad motorozásé a főszerep, négy különböző kategóriában, tehát mindenki megtalálja a képességeinek megfelelőt (akár instruktor segítségével is betanulható a pálya). Azután szerdán két (nemzetközi) versenyre (636cc alatt és felett) is sor kerül, melyek a GSX-R Klub Kupa értékelésébe is beleszámítanak majd. Ezeken külön nevezési díj nélkül lehet indulni, akármilyen márkájú motorral! Ezenkívül mindenkinek lehetősége nyílik tesztelni a GSX-R modellcsalád tagjait is. Az amatőr pályázók jeles eseményét egy profi is megtiszteli Freddy Foray Bol d’Or győztes személyében, aki a SERT csapat tagja az idei Endurance Világbajnokságon. A rendezvényről, a részvétel feltételeiről és költségeiről további információkat találsz a European Suzukidays és a GSX-R Klub honlapján.


További információ: europeansuzukidays.com  és gsxrklub.hu


Freddy Foray Bol d’Or győztes versenyző is tiszteletét teszi a pályanapokon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending