Csatlakozz hozzánk

Hírek

Elkezdődött a magyar dragbike bajnokság is

Az elmúlt vasárnap került megrendezésre a Magyar dragbike bajnokság első fordulója a Kiskunlacházi repülőtéren, ahol a Suzuki dragbike team tagjai sikeresen szerepeltek!

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az elmúlt vasárnap került megrendezésre a Magyar dragbike bajnokság első fordulója a Kiskunlacházi repülőtéren, ahol a Suzuki dragbike team tagjai sikeresen szerepeltek!

A D1000+ kategóriában Szikszai Ferenc a tavalyi bajnok szerencsétleségére a Hayabusa kuplungja nem bírta, így nem sikerült a legjobb négy közé jutnia. A Superstreet kategóriában Szürszabó Levente turbós GSX-R 1000-e beállításán dolgozott az egész csapat már a szombati teszten az Olaszországból érkezett szerelő Carlo vezetésével. A motor beállításai futamról futamra javultak, így sikerült Leventének egy új sebességi csúcsot felállítania a negyed mérföld végére, ami 278,11 km/ó!!!A döntőben 1-2 méterrel, de sajnos kikapott osztrák ellenfelétő, így második helyen végzett.

Borsay Szabolcs a Competition kategóriában indult a tavaly beszerzett Suzuki Hayabusa dragbike-kal. A szombati teszten problémák adódtak az első fékkel, ami nélkül nem lehet tökéletes gumi melegítést csinálni, de a vasárnapi versenyre ezt sikerült orvosolni. A gumi melegítéssel már nem volt probléma csak azzal az anyaggal, amit szombat este a pályára kentek a jobb tapadás érdekében, ugyanis mint kiderült ezt legalább 3-4 nappal a verseny előtt kell megtenni, addig nemhogy nem tapad, de inkább csúszik.

Ennek köszönhetően Szabolcs motorja 300 méteren keresztül füstölgő, kipörgő kerékkel ment végig, annyira nem volt tapadás. Amit csak lehetett azt Carlo megtette és így a döntőben sikerült újra győzelemre vinni a Hayabusa dragbike-ot! Folytatás Május 1-én Kunmadarason, ahol még jobb idők és még nagyobb sebességek melett újra a győzelem a cél!

Köszönet a Suzuki Dragbike team támogatóinak: Suzuki, X-Bike, Shoei, Berik, Oakley
Képeket készítette: Mike Tamás
 

Üdvözlettel:
Borsay Szabolcs

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending