Csatlakozz hozzánk

Hírek

Elkészült a „Doktor” új sisakja

Huichol stílus ékesíti a 2018-as Rossi sisakot

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mindig örömmel vesszük Rossi újításait ha sisakokról van szó. Sok érdekességet hordott már a fején, és úgy tűnik jövőre sem lesz ez másképpen.
Vale ezúttal a Huchiol – magyarosítva „Vicsol”- művészetébe szeretett bele, akik egy Mexikóban élő indián néptörzs. Művészetüket a színes, szimmetrikus, keresztszemesen emblémázott minták jellemzik, minden mintájuk természeti motívumon alapul. Szeretik színes gyöngyökkel teljesen bevonni a tárgyak felületét, legyen szó maszkról, teknőspáncélról, hegedűről, sőt 2010-ben, hogy felhívják egyedi kultúrájukra a figyelmet, egy Volswagen Bogár típusú autót vontak be több mint kétmillió gyöngy felhasználásával, amit számos országban be is mutattak a Földön.

„A Huichol design egyből megtetszett, sokat használják a Nap, a Hold, vagy a teknős mintákat” – mesélte Rossi. – „ Megpróbáltuk létrehozni a gyöngyök hatását a sisakon melyeket a mexikóiak használnak, hogy a színekből alakot hozzanak létre egy kis Valentino Rossi csavarral”
A sisak nagyon jól néz ki, Aldo Drudi ismét nagyszerű munkát végzett, főleg az egyik embere Davide, aki egyesével alkotta meg a gyöngyöket ecsettel.
Joggal mondhatjuk, hogy a sisak egy olyan műalkotás lett, amilyet eddig még sosem láttunk.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending