Csatlakozz hozzánk

Blog

Elindult a TesztAuto.hu

Örömmel jelentjük, hogy elindítottuk a tesztauto.hu portált! 🙂

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Kedves TesztMotor.hu Olvasók!

Az utóbbi fél évben azon foglalatoskodtunk, hogy tető alá hozzuk az autós oldalunkat a TesztAuto.hu-t. Ezért mostanában kicsit hanyagoltam a motoros oldalt, (legalábbis én így érzem. BenZso vagyok egyébként) ezért elnézést kérek tőletek! A szezon kezdetével viszont visszatérek a motoros “kerékvágásba” mert én is jobban szeretek egy nyomon haladni, mint kettőn… De mint tudjuk, szinte minden motoros autózik is, ezért először veletek szeretnénk megosztani a jó hírt!

Szeretném Nektek bemutatni az új portálunkat, amelyben sokkal több lehetőséget rejlik, mint ami elsőre látszik. Azt is elárulom, hogy nemsokára a TesztMotor.hu is megújul. Az oldal szerkezete hasonló lesz a TesztAuto.hu-hoz.

Az autós oldal szakmai partnere az RTL Klub autós magazinja az Autómánia, akik 13 éve folyamatosan autókat tesztelnek. Így nagy valószínűséggel nem kezdőktől fogtok információt kapni ebben a témában és az is jó az egészben, hogy rengeteg filmes teszt lesz publikálva. Így ha utána akartok nézni mondjuk egy Honda Civic-nek, akkor azt itt megtaláljátok majd több generációra visszamenőleg. A tartalom feltöltése szép lassan már folyik, de mivel elég sok filmről van szó, így nem megy egyik napról a másikra…
Létrehoztunk a magazinon belül használtjármű hirdetéseket is, ahol egyszerűen tudjátok feladni a hirdetéseiteket, nem csak fotóval, hanem videóval is.
Mennyivel egyszerűbb megmutatni valamit még úgy is, ha csak egy telefonnal körbeszaladtok a motor, vagy az autó körül, közben el is lehet mondani mindent amit a járműről tudni lehet és ezt csak a youtube-ra kell feltölteni ahhoz, hogy beilleszthesd a hirdetésedbe. Ha pedig szeretnétek a lista elejére tenni és azt hogy a cikkek mellett is megjelenjen, mert nagyon sürgős az eladás, akkor ezt egy emelt díjas SMS-sel megtehetitek.
Ha van eladó autótok, vagy motorotok töltsétek fel, lehet hogy pont itt akad rá az új gazdája!
Most az első 20 hirdetés 1 hétig kiemelt státuszban lesz. Ki tölti föl leghamarabb a hirdetését?


A youtube video beillesztést lehetővé tettük a hozzászólásokban és képet is be lehet szúrni mostantól egy-egy kommentbe.

Ha mondjuk egy motoros kesztyűről szóló cikkünk van és szeretnétek megosztani a tapasztalataitokat a sajátotokról, akkor ezt a cikkek alatt megtehetitek videós formában is. Ha kipróbáljátok rájöttök, hogy milyen jó!
Az oldalt 1200 pixel szélesre terveztük, mivel ez alatt a felbontás alatt már nagyon kevesen ülnek a számítógépek előtt. Ezért rövidebbre tudtuk készíteni, nem kell annyit görgetni és nagyobb, szebb képekkel tudjuk publikálni a cikkeket.
Az sem mellékes, hogy a hirdetéseket sokkal kultúráltabban tudjuk elhelyezni, amiből az oldal fenn tudja tartani magát és, hogy Ti ingyen olvashattok érdekes írásokat a motorozás és az autózás világából. Nem kell az újságosnál fizetnetek érte.
Ehhez nekünk szükségünk van a reklám és hirdetésbevételekre, hiszen mi sem szeretünk ingyen dolgozni. Volt egy rádió régen (Radio Café) ahol sokszor hallottam ezt a mondást: “Nektek is jó, Nekünk is jó!”.
Szeretnénk ha ezt Ti is szem előtt tudnátok tartani, akiknek készítjük a cikkeinket.

Van még rengeteg új funkció is ami azt segítit, hogy egy jó kis közösség alakuljon ki az olvasók között. Ezekenek a felfedezését rátok bízzuk. Természetesen van facebook oldalunk is, de az új oldallal az volt a célunk, hogy a tesztmotor.hu olvasóközössége nálunk érezze jól magát. Egyébként csak jelzem, hogy tavaly a google szerint több mint 300.000-en voltatok ránk kíváncsiak!
A tesztautonak is készítettünk már FB oldalt, Lehet lájkolni 🙂

Köszönjük előre, hogy ezentúl is látogatjátok portáljainkat és utólag pedig, hogy eddig is hűséges olvasóink voltatok!

Az autós oldal most 95%-os készültségben van, ha valami hibát találnátok rajta, akkor kérjük írjátok meg az info@tesztmotor.hu címre, hogy javítani tudjuk. Teszteljétek!
Egyébként idén több meglepetéssel is készülünk még Nektek, amiről most még nem árulhatok el semmit, de azt tudom, hogy örülni fogtok ezeknek a szolgáltatásoknak. 🙂

Motoros Üdvözlettel:
Benkő Zsolt és a
Teszt Média Group Kft. csapata

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending