Csatlakozz hozzánk

Blog

Elindult a kiállítás

Első beszámolónk a standunkról..

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Első beszámolónk a standunkról..

A mai nappal és Kovács Nikivel, a rendezvény háziasszonyával elkezdődött a 2009-es budapesti motorkiállítás, melynek történelmében először a kiállítók között a TesztMotor.hu neve is szerepel.

Bár BenZso még pár éve megfogadta magának, hogy soha többet, mégis most úgy gondoltuk, hogy idén mi is megmutatjuk magunkat a motoros nagyközönségnek. Egyrészt mert miért ne, másrészt is miért ne, harmadrészt mert az egész “szakma” kint van, ahonnan szerintem mi sem hiányozhatunk. Na meg persze egy ilyen ihletgazdag környezetben sokkal jobb dolgozni, mint otthon.


A TesztMotor standja

Amúgy, nem egyedül vagyunk, együtt állítunk ki Báthory Andrissal, a méltán népszerű és világhírű, de legalább is rettentő profi dizájner és légecsetfestő (airbrush) művésszel. Rengeteg munkája kint van a standon, festmények, motorháztető, sisakok, két megfestett motor és megannyi fotóalbum. Sőt, munkájából ízelítőt is láthattok majd, hiszen kint van a motorom (Honda CBR600RR), aminek a pályaidomjait itt a közönség előtt fogja kipingálni a mester. Hogy milyenre, ne kérdezzétek, még én sem tudom 🙂


A csajok sem hiányozhatnak

Egyébként a hagyományok szerint az első nap, azaz a mai, szakmai nap, ami azt jelentené, hogy a inkább a kereskedők, importőrök, újságírók keringenének standról standra. Ehhez képest meglepődve tapasztalatom, hogy egész sokan vannak a látogatók is, sőt! Tavaly csütörtök, péntek magasságában voltak ennyien, szóval hiába a sokaknak pajzsként használt világválság szó, ezt itt, szerintem nem érezni. Talán csak abból, hogy több cég, sőt importőr is visszamondta a kiállítást és emiatt itt-ott üresség tátong. Szerintem rosszul döntöttek, mert például én is percenként állok fel a gépem mögül válaszolni a kérdésekre és beszélgetni kicsit. Ismétlem, még csak szerda van! A lényeg, hogy 2009-ben is bővelkedik látnivalóban a Hungexpo ‘A’ pavilponja.


A MotoGP is tiszteletét teszi

Hogy pontosan mikben is, arról kicsit később beszámolunk. Töménytelen mennyiségben lesznek képek, videók és a tervek szerint interjúk is és persze Báthory művész úr festegetését is lépésről lépésre nyomon követjük. Szóval minden nap hallotok majd rólunk és a kiállításról valamit.


Az új bigbangolós R1

Ja, és el ne felejtsem! Holnaptól két gyönyörű CKM Bikini Team-es lány is a csapatunk része lesz. E-mail címért cserébe CKM újságot osztogatnak, ami szerintem elég méltányos üzlet. Ha pedig nem bánjátok, akkor a beszedett címekre rendszeresen küldenénk nektek hírlevelet, amiben a heti tesztekre, érdekesebb cikkekre hívjuk fel a figyelmet.

Ha tudtok, gyertek ki, nézzetek körbe, és mindenképp látogassatok meg minket!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending