Csatlakozz hozzánk

Hírek

30-án búcsúztatják Rosivall Ágostont

Szeptember 1-jén Rosivall Ágoston gyorsasági versenyzőnk belehalt sérüléseibe, melyeket a moszkvai teszten történt korábbi bukása során szerzett. Temetése szeptember utolsó napján lesz, minden motorost várnak

Közzétéve

ekkor

rosivall agoston 1983-2013
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

“Fájdalommal tudatjuk, hogy Rosivall Ágoston a moszkvai kórházban elhunyt. A részletekről a család kérésére nem adhatunk tájékoztatást. A MAMS ezúton fejezi ki őszinte részvétét a családnak és a hozzátartózóknak. Sosem felejtünk el, Ágoston” – olvasható a szomorú rövidhír a Magyar Motorsport Szövetség honlapján.

“Az R2 MotorSport Team versenyzője, Rosivall Ágoston egy orosz csapat felkérésének eleget téve részt vett egy tesztsorozaton Moszkvában, ahol egy versenymotor felkészítésében működött közre. Sajnálatos módon a pénteki tesztnapon – vélhetően műszaki hiba miatt – balesetet szenvedett, melynek következtében súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították” – ez pedig részlet Ago csapatának közleményéből, közvetlenül az augusztus 23-án történt balesetet követően.

Frissítve – 2013. 09. 19.

Rosivall Ágostontól szeptember 30-án, a Farkasréti temetőben (1124 Budapest, Németvölgyi út 99.) veszünk végső búcsút. A temetés 14:15-kor kezdődik (érkezés fél 2-től).

A család és a barátok számítanak minden motoros részvételére, hogy közösen búcsúztassuk el hazánk egyik legkiválóbb motorversenyzőjét.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending