Csatlakozz hozzánk

Hírek

30-án búcsúztatják Rosivall Ágostont

Szeptember 1-jén Rosivall Ágoston gyorsasági versenyzőnk belehalt sérüléseibe, melyeket a moszkvai teszten történt korábbi bukása során szerzett. Temetése szeptember utolsó napján lesz, minden motorost várnak

Közzétéve

ekkor

rosivall agoston 1983-2013
RST AIRBAG

“Fájdalommal tudatjuk, hogy Rosivall Ágoston a moszkvai kórházban elhunyt. A részletekről a család kérésére nem adhatunk tájékoztatást. A MAMS ezúton fejezi ki őszinte részvétét a családnak és a hozzátartózóknak. Sosem felejtünk el, Ágoston” – olvasható a szomorú rövidhír a Magyar Motorsport Szövetség honlapján.

“Az R2 MotorSport Team versenyzője, Rosivall Ágoston egy orosz csapat felkérésének eleget téve részt vett egy tesztsorozaton Moszkvában, ahol egy versenymotor felkészítésében működött közre. Sajnálatos módon a pénteki tesztnapon – vélhetően műszaki hiba miatt – balesetet szenvedett, melynek következtében súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították” – ez pedig részlet Ago csapatának közleményéből, közvetlenül az augusztus 23-án történt balesetet követően.

Frissítve – 2013. 09. 19.

Rosivall Ágostontól szeptember 30-án, a Farkasréti temetőben (1124 Budapest, Németvölgyi út 99.) veszünk végső búcsút. A temetés 14:15-kor kezdődik (érkezés fél 2-től).

A család és a barátok számítanak minden motoros részvételére, hogy közösen búcsúztassuk el hazánk egyik legkiválóbb motorversenyzőjét.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending