Csatlakozz hozzánk

Hírek

Elhunyt Bitter Sándor

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az utcai motorversenyzés magyar legendája, a nemzet road racere, Bitter Sándor

Közzétéve

ekkor

nap videoja - szeptember 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Bitti párja közölte a borzalmas hírt a motoros közösségi rajongói oldalán:

Kedves Barátok, Szurkolók, Ismerősök!Mély fájdalommal tudatom, hogy tegnap este Bitti tragikus hirtelenséggel életét vesztette.Temetésének időpontjáról később adok felvilágosítást.Gabi

Posted by Bitter Sándor fan club on Wednesday, September 9, 2015

Az OB- és Endurance VB sikerek mellett Bitter Sándor több ízben is szerepelt, állt helyt olyan legendás versenyeken mint a Man TT, a Macau GP, az Ulster GP vagy a NorthWest 200. Remek motoros és még remekebb ember volt. A MAMS közleményét változtatás nélkül közöljük:

Mély fájdalommal és megdöbbenéssel tudatjuk, hogy tegnap este váratlanul elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző.

Bitti többszörös gyorsasági magyar bajnok volt, többszörös pontszerző az endurance világbajnokságon. Neve azonban az utcai versenyzéssel forrt össze, számos alkalommal indult a világ leghíresebb és legveszélyesebb utcai futamán, a Man szigeti TT-n, valamint a méltán híres Macau GP-n, ahol tavaly élete legjobb eredményét érte el, amikor a 18. helyet hozta el az összesítettben.

Nagy erőkkel és reményekkel várta az év végi Macau GP-t. Eltökélt célja volt, hogy az első 20 helyen végez.

Bitti nemrég töltötte be 44. életévét. Halálával egy legenda távozott a magyar motorsport világából. Ezúton részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és barátoknak.

Bitter Sándor személyében nem csupán a legbátrabb magyar motorversenyzőt, a legjobb utcai versenyzőt, hanem szerkesztőségünk barátját is elveszítettük.
Nyugodj békében BiTTi!

Bitter Sándor – 1971-2015

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending