Connect with us
Suzuki

Hírek

Élet a SuperEnduro VB után – Szőke Márk

Mindig történik valami, ami megváltoztatja az ember látásmódját, megváltoztatja a lelkét, megváltoztatja a vágyait. Soha nem szabad beérni azzal a szinttel ahol állsz. Mindig lépj tovább, mert csak így tudsz fejlődni, csak így tudsz új utakra találni.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

„A 2020-as SuperEnduro VB után leszerződtetett a SHERCO Magyarország, s így egy SHERCO FACTORY SE 450-es motorral folytattuk közösen a már megkezdett munkát. Az idei első Dunaföldvári Endurocross versenyre egy 6 hetes a célnak megfelelően szárazedzéssel készültünk volna fel, de annyira ledarált a SuperEndurora való felkészülés, hogy munka mellett már nagyon kevés időt és erőt tudtam beletenni.

A VB-re való felkészülésem során – ami teljesen más felkészülést igényelt – rengeteg áldozatot hoztam, azt azonban minden sportoló tudja, hogy a megfelelő állóképesség sohasem tart örökké, és ahogy az edzések elmaradtak, elkoptam én is. Valószínűleg ezért küzdöttem iszonyatos kéz- és alkar-fájdalmakkal a versenyen, s ezért nem tudtam önmagam lenni. Azok az emberek, akik a tavalyi bajnokság során körülvettek, és akkor súlyos perceket és köröket kaptak tőlem annak ellenére hogy én lettem a bajnok, most ennek köszönhetően természetesen legyőztek.

Javításra nem sok esély lesz a Koronavírus miatti drasztikus óvintézkedéseknek köszönhetően, de azt már most megígérhetem, hogy újra kőkeményen edzeni fogok, és minden erőfeszítésemet beleadva újra önmagam leszek a pályán!” – nyilatkozta Szőke Márk #795 a Dunaföldvári verseny után.

Fényképek: Vadas Mária

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending