Csatlakozz hozzánk

Hírek

Élesebb formákkal frissült a Kawasaki Z650, de jött egy új Ninja 1000SX is!

A 2020-as Kawasaki Z650 modell Euro 5-nek megfelelő erőforrást kapott és morcosabb is lett, valamint némi késéssel debütált az új Ninja 1000SX is

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Kawasaki Z650

Az új Kawán a jó öreg 650 köbcentis soros kéthengeres blokk megmaradt, a főbb változtatások a kipufogót és az airboxot érintik, így már nem probléma teljesíteni a szigorúbb Euro 5-ös károsanyag kibocsátási normákat. Ha pedig már hozzányúltak, nem maradt érintetlen a külső sem, így az jobban passzol a zöldek éppen aktuális formanyelvéhez.

Új Dunlop abroncsok is járnak hozzá, de érdekesebb a szintén új, 4,3 colos színes TFT kijelző, ami tudja a Bluetooth és GPS funkciókat és az okostelefonnal is könnyedén párosítható.

Angol fontban 6500 és 7000 GBP közé várható az ára, itthoni árakról még nem tudunk.

Ninja 1000SX

A Ninja 1000SX Superbike-szerű megjelenést és karakterisztikát kapott, viszont emelt kormányával és magasított plexijével inkább a sport-túra kategóriába sorolható be.

A 2020-as modell dizájnja jelentősen nem változott, az előző kiadás mellé állítva is időbe telik mire minden apró különbséget kiszúrunk, de ami már feltűnőbb, az a dupla kipufogó elhagyása, a tovább módosított plexi és az utasülés átrajzolása. Többek között ezen módosítások miatt is fogyott pár kilót az új verzió, egész pontosan 233 kiló lett a diéta eredménye.

Itt is kapunk egy színes TFT kijelzőt, valamint 4 rider módot (utcai, eső, sport és egy szabadon beállítható) és kipörgésgátlót is, meg persze tempomatot, Rideology okostelefon kapcsolatot annak minden jóságával együtt. A blokk megmaradt az 1043 köbcentis soros négyhengeres, de új a vezérműtengelyprofil, valamint az egyes és négyes hengerek szívócsöve rövidebb lett az emissziók miatt és már jár a motorhoz a kétirányú Kawasaki gyorsváltó is.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending