Connect with us

Hírek

Elektromos Ducatik kerülhetnek a piacra?

Az olasz gyártó és az Zero együttműködéséről röppent fel egy pletyka!

Published

on

elektromos ducati hypermotard
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bangkokban, Thaiföld fővárosában kapták lencsevégre az első elektromos Ducati Hypermotardot. Sorozatgyártásról szó sincs, pletykálni és fantáziálni viszont lehet a kapott információk alapján.

A bangkoki luxusjármű kereskedés eredetileg azért készíttette a különleges modellt, mivel a Ducati dizájnja csábítja a vevőket, és ha kipróbálják az elektromos változatot, akkor könnyen vehetnek az olasz motor mellé egy elektromos motorkerékpárt is. A Hypermotard vázba konkrétan egy Zero FX erőforrás (akkumulátorok, elektromos motor) került, mely sokéves fejlesztés eredménye. A thaiföldiek szerint az elektromos motorok piacát fellendítené, ha az olasz gyártó csatlakozna.

Ez pedig akár meg is történhet! Claudio Domenicali, a Ducati vezérigazgatója kipróbálhatta az elektromos Hypermotard-ot, mivel nemrég Thaiföldön járt az új Scrambler bemutatóján. Az olasz állítólag nagyon élvezte a próbautat, sőt rengeteg potenciált látna a Ducati és a Zero együttműködésében. Természetesen semmilyen hivatalos információnk nincsen, ám könnyen meglehet, hogy a Ducati fontolóra veszi egy elektromos modell megtervezését. A vörösöket birtokló Audi is láthat potenciált az efféle fejlesztésekben, így a Harley-Davidson után az olaszok is beléphetnének az elektromos motorkerékpárok piacára.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending