Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Elektromos bicajt készít a Harley a gyermekeknek!

A Harley-Davidson bejelentette, hogy felvásárolja a StaCyc, Inc. vállalatot, amely kifejezetten a gyermekek számára készít EDRIVE elektromos meghajtású járműveket, így most két modellel gazdagodik a Harley e-paletta

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Jönnek a StaCyc új, 12 és 16 collos elektromos Harley kétkerekűi a csemetéknek

Nagyon örülünk, hogy a StaCyc a Harley-Davidson család részévé válhatott”, mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingért és márkaépítésért felelős rangidős elnökhelyettese. A StaCyc csapatnak a víziója egyezik a miénkkel: motorosok egy új generációjának létrehozása világszerte. Úgy gondoljuk, hogy közös erővel jelentős eredményeket fogunk elérni abban, hogy a gyerekekhez is eljuthasson a motorozás élménye.”

Néhány tárgyalás után nyilvánvalóvá vált a Harley-Davidson képviselőinek, hogy a két márka szellemisége és az újabb motoros generációk meghódítása iránti elkötelezettségünk megkérdezhetetlenül mutatnak egy irányba”, mondta Ryan Ragland, a StaCyc alapítója.

Nagy izgalom és kihívás együtt dolgoznunk a Harley-Davidson csapatával, akik ott állnak mögöttünk és segítenek küldetésünk beteljesítésében, a motorosok egy új generációjának megteremtésében. Vállvetve tervezzük meg a folyamatot, amely megsokszorozza azt a képességünket, hogy annyi új motorost neveljünk a piac számára, amennyit csak lehetséges.

Az új modellek igazi áttörést jelentenek a legfiatalabb motorosok eléréséhez. Nem kérdés: imádni fogják a motorozás élményét.  

Alapítása óta a StaCyc vidám és jópofa termékei révén több mint 6000 új motorost hódított meg. A vállalat a katalizátora volt annak a folyamatnak, hogy már gyermekkorban elkötelezett motorossá tudjon válni valaki, és elsőként jelent meg egy teljesen új kategóriával a motorkerékpárok és a kerékpárok piacán. A leányvállalatként tovább működő StaCyc 12 és 16 collos modelljei meghatározott H-D márkakereskedésekben lesznek kaphatóak. A Harley-márkájú termékek 2019 harmadik negyedévétől lesz elérhető az Egyesült Államokban.

A StaCyc felvásárlása egy újabb példa arra, hogy a Harley-Davidson miként fektet be különféle lehetőségekbe, amelyek fokozzák az emberek motorozás iránti szenvedélyét, ami záloga a fenntartható növekedésnek a távolabbi jövőre nézve.

Régóta hangoztatjuk, hogy véleményünk szerint a közlekedés az elektromos járművek irányába mozdult el. Ez nagy lehetőségeket tartogat a már meglévő motorosokat illetően és kiaknázandó területet új motorosok bevonzása tekintetében”, mondta Malenshek.

Vezető szerepünket és elkötelezettségünk az elektromos motorkerékpározás népszerűsítésében záloga annak, hogy egy teljes elektromos motorkerékpár családot hozunk létre a nagyközönség számára. Inspiráljuk őket azon a csodálatos úton, ahogy elképzelik és felfedezik, mire képes a Harley-Davidson.”

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending