Csatlakozz hozzánk

Hírek

Elavult a pálya – a Hungaroring jövője

Nemrégiben a Hungaroringen sajtótájékoztatót tartottak a pálya jövőjét illetően. Az aszfaltcsík vonalvezetése marad a régi, de az F1-es Magyar Nagydíj után teljes hosszában újraaszfaltozzák és új pályakórház is épül

Közzétéve

ekkor

hring 0411
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az 1986-ban épült létesítmény olyan komoly mértékben felújításra szorul, hogy a teljes rendelkezésre álló költségkeretet felemészti a pálya aszfaltjának és lelátóinak rendbetétele, valamint az említett modernebb kórház felépítése. Szintén modernizálják a versenyirányításnak és a sajtóközpontnak otthont adó, mára meglehetősen szocreál hatásúvá vált főépületet is: 160 új tévékészüléket vásárolnak, és rendbe hozzák a klímát.

Annak ellenére, hogy a Forma-1 “első embere”, Bernie Ecclestone feltételül szabta a száguldó cirkusz mogyoródi szerződésének hosszabbításához, hogy a közeljövőben alakítsák át az előzésre alig-alig alkalmas vonalvezetést, Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató biztosra veszi, hogy a Magyar Nagydíj hétvégéjén aláírják a 2017-2021 közötti időszakra szóló nyilatkozatot.

“Mi nem csupán egy Forma-1-es pálya vagyunk, hanem a jövőben szeretnénk egy nagyon frekventált rendezvényközpont is lenni, és ennek megfelelően a szolgáltatásaink színvonalát is szeretnénk magas szintre emelni. A nyugati és távol-keleti pályákhoz hasonlóan szeretnénk cégeknek szolgáltatásokat, magánembereknek pedig szórakozási lehetőséget nyújtani” – mondta Gyulay a sajtótájékoztatón.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending