Csatlakozz hozzánk

Blog

Licitálj Bitti TT sisakjára!

Egy igazi magyar TT-ereklye megvásárlásával segíthetsz súlyos sérülést szenvedett motoros társunkon: az árverés bevétele teljes egészében Molnár Ariel salakmotor versenyzőhöz kerül, gerincsérülésének rehabilitációját szolgálja

Közzétéve

ekkor

bitti tt sisak arveres
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT
A legkisebb felajánlható összeg: 200 000 forint

Kedves Olvasók!

Sajnos kiderült, hogy az árverés folyamán érkezett nagy összegű licit valótlan volt, így az árverést 200.000 ft-os összegről újraindítjuk. Bitter Sándorral bízunk abban, hogy jóindulatú kezdeményezésünk ezúttal pozitív eredménnyel zárul.

További infóért írj az info@tesztmotor.hu címre!

Bitter Sándor utcai versenyzőnk ajánlotta fel számunkra, illetve jótékony célokra a 2009-es Man-szigeti TT-n viselt bukósisakját. Úgy döntöttünk, hogy Molnár Ariel felépülését kívánjuk elősegíteni a teljes befolyt összegből. Ariel salakversenyzőként és versenyszerelőként is tevékenykedett súlyos balesete előtt, és ebben az időszakban a mi versenyzésünk során is sokat segített nekünk (lásd a lenti keretesben)!

Az AGV GP-Tech versenysisak új korában kb. 200 ezer forintba került, ezért az árverést is innen indítjuk. A csúcskategóriás sisakról annyit, hogy nem is olyan régen még Rossi is ilyenben húzta a gázt, a PistaGP előtti időkben. A Bitti-féle TT-dizájn természetesen egyedi, Mike Tamás keze munkáját dicséri. A bukó értékét csak növeli, hogy a Man-szigeti bogarak még rajta vannak (de víztiszta plexi és sisakzsák is jár hozzá). Licitálni (az oldal alján) december 18-án 18 óráig lehet, hogy az Ünnepekre egy jótékony lélek karácsonyfája alá kerülhessen.

Bitti fordul 2009-ben a Szigeten – a legeredményesebb TT-szereplését ebben a sisakban teljesítette!
Bitti asztalán a két top30-as helyezésért járó bronzszobor, az emlékplakett és az általa jótékony célokra felajánlott bukósisak
Anno ezt mondta Bitti, hazatérve a 2009-es TT-jéről:

Sikerült egy nagy álmom, superstockban és a legfontosabb kategóriában is a top harmincban végeznem, kategóriánként közel nyolcvan indulóból. A stock 29. helyemmel és a senior TT-n elért 26. helyezésemmel megkaparintottam két bronz replika szobrot és nagyon nagy elismerést vívtam ki a szigeten és az angol sajtóban, valamint a TV-ben is. Ez a két helyezés örök tagságot biztosít a TT-n való bármikori indulásomhoz.

Büszke vagyok rá, hogy a többszörös világbajnok Valentino Rossi is elismerően nyilatkozott erről a veszélyes, ugyanakkor határtalan élvezetet jelentő viadalról.

Bitter Sanyi személyesen adja majd át a sisakot az aukció nyertesének
Bitter Troubleman Sándor és BenZso
  Molnár Ariel  

A befolyt összeg teljes egészében Molnár Ariel rehabilitációját szolgálja

Arielt a Moto Itáliában ismertük meg, mint kiváló szerelőt, aki bütykölési képességeit a Suzuki által szervezett GSX-R kupasorozaton kamatoztatta. Rengeteget segített a motorok felkészítésében, hogy versenyezni tudjunk a 600-as Suzukikkal.

Most sajnos itt az idő, hogy mi segítsünk rajta. 2007-ben Debrecenben egy salakversenyen sajnos nagyot esett, és kerekesszékbe kényszerült. Szerencsére nem adta fel, azóta is a motorozás a mindene: a Wilker Honda kereskedésnél dolgozik, de a lába – annak ellenére, hogy az orvosok még nem mondtak le róla – még nem mozdult meg, ezért a további rehabilitációra ajánljuk fel a befolyt összeget.

Az legkisebb felajánlható összeg:

200.000 Ft

(a licit állását folyamatosan frissítjük)

Licitálni alább, az elérhetőségeid megadása után tudsz:

Comments

comments

Trending