Csatlakozz hozzánk

Akciók

Eladó a TalmaRR

Most bárki lecsaphat szeretett Gáborunk edzőmotorjára, egy 2006-os CBR 600RR-re.
Tisztelt publikum, aki kapja marja!

 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
Egyelőre a Honda Karasnában árválkodik, de remélhetőleg nemsokára egy szerencsés motoros garázsában várja a pályanapokat.
Talmácsi Gábort azt hiszem nem kell senkinek sem bemutatni. Aki mégsem ismeri, valószínűleg még mindig felszedi az egy és két forintost a földről és talán az EU tagságról sem hallott még. Talma, a magyar motorsport legmeghatározóbb alakja, ebben az évben címvédőként harcol a GP 125 köbös kategóriájában a többi tehetséges fiatallal és sajnos a technikával. Biztos, hogy egy vb címmel a tarsolyában pályájának még koránt sincs a csúcsán, -hogy stílusos legyek- a legjobb körideje még bőven hátra van. Jelenleg az Aprilia gyár teljes támogatását élvezi, a mezőnyben egyedüliként versenyezhet a 2008-as fejlesztésű nyolcad literessel. Jogosnak tűnik a kérdés, hogy mikor itthon van, mivel motorozik. Hölgyeim és uraim, a lepel ezennel lehull. A „mi Gáborunk” eddig egy 600-as Hondával edzett, amit a Karasna Motorosbolt jóvoltából most bárki megvehet!

A motor története egyszerű. A Honda Karasna a kezdetektől Gábor mellett állt, segített ahol tudott és mind a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak. Adta magát a helyzet, amikor Talma a 2006-os idényre Hondás lett a Humangest csapat színeiben, hogy a Karasna meglepje Gábort egy 600-as CBR-rel. Így a magyar sportoló itthon is tudott mivel edzeni. Szorgalmasan rótta is a köröket, és megmutatta, hogy egy szériamotorral is csodákat lehet művelni ha avatott kezekben van. A motor tehát gyári állapotú, egyedül a fékcsövek cserélődtek fémre, valamint egy Akrapovic végdob ékeskedik még hátul, hogy az orgánummal se legyen probléma. Bukógomba is volt, egészen addig, amíg nem volt túl zavaró, hogy a kanyarban leér.. no comment. Február elején a világbajnoki cím elismeréseként Gábor kapott egy új edzőmotort a Karasnától, egy gyönyörű, fehér-fekete, új CBR 1000RR-t. Így a világbajnok 600-as “Talma Edition” sportmotorja jelenleg gazdára vár!

Azt még tudni kell, hogy aki megveszi a TalmaRR-t, Talmácsi Gábortól veheti majd át a motort, persze ahogy azt kell, aláírva és megörökítve a pillanatot. A motort egyébként bárki megcsodálhatja a Honda Karasnában, a kérdésekkel pedig keressétek bátran az értékesítőket.

Molnár Dénes (DennyM)

 

 

 

Részletekért érdeklődni a Honda Karasnában (1132. Bp., Váci út 40.) lehet.

Telefonszám: 1/239-4964.

E-mail: info@karasna.hu

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending