Csatlakozz hozzánk

Hírek

EJC: Kis Viktória befejezi

Legalábbis egyelőre, az EJC szezonját: a Superbike vb betétfutamain idén már nem láthatjuk a magyar lányt, jelentette be váratlanul a csapata

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Wicca 2015-ben debütált a European Junior Cupban (Honda CBR650F), s idén is a mezőny tagja volt az eddigi két fordulón, amelyekre Aragónban és Assenben került sor. A H-Moto Team közleménye szerint azonban a fiatal motoros a hétvégi, doningtoni megmérettetésen már nem lesz ott a rajtrácson – íme, a csapat Facebook oldalán közzétett rendkívüli bejelentés, amelyről Kis Viktória menedzsere, Kelemenné Szilágyi Noémi számolt be, benne a rövid indoklással:

„Csapatunk vezetősége azt a döntést hozta, hogy Wicca nem folytatja tovább a versenyzést az EJC-ben. Döntésünk mögött sem személyes, sem anyagi ok nem áll, pusztán arról van szó, hogy segítünk ezzel Wiccának visszatalálni régi önmagához”


“Vannak olyan sportolói életszituációk, amikor azzal tudjuk a versenyzőt motiválni, ha lehetőséget adunk neki arra, hogy újból felépítse fejben és lélekben is az elszánt, komfortzónát átlépni tudó versenyzőt. Technikai sportban, amikor az életét kockáztatva versenyez, nincs lehetőség nem összeszedettnek lenni.

Mélypontok kellenek, különben nem lennének magaslatok! És Wiccának igenis a magaslatokon a helye! Wicca továbbra is marad a H-Moto Team tagja, a Versenyzőkislány, számítunk rá más versenyeken és megjelenéseken, ahol képviseli csapatunkat”

– a legfrissebb sporthírek a P1Race oldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending