Csatlakozz hozzánk

Blog

EICMA: 19+1 lány Milánóból, akiket látnod kell…

Megmutatjuk azokat a csajokat a milánói motorshow-ról, akik mellett nem tudtunk elmenni szó…és kattintás nélkül… Illetve ők már a döntősök, innentől rátok bízzuk a dolgot! Szavazzatok: ki a legszebb?!

Közzétéve

ekkor

eicma girls 2014
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Nagyjából féltávon járunk a 100. milánói motorkiállításról készített cikkeinket illetően, ezért így félidőben lazítunk egy kicsit. Illetve dehogy: kemény munkával – önfeláldozó módon – 20-ra szűkítettük az olasz virágszálak számát, hogy Nektek könnyebb dolgotok legyen… Válasszátok ki, kivel (kikkel) mentetek volna haza a legszívesebben az EICMA-ról, és írjátok meg a (rajt)számát a kommentekben!

Bár olasz virágszálakat írtam, de a milánói vásárcsarnok nemzetközi rengetegében az “indulóknak” csak nagyjából a fele lehetett hazai lány – ráadásul két magyar szépséget is találtok a “legjobb 20” között, szándékosan nem árulom el, melyek ők. Lássuk inkább, hogyan alakulnak az eredmények a hozzászólásokban! Valóban a magyar lányokat látjuk a legszebbnek? 😉 (annyit elárulok, nem az utolsó 2-ről van szó, ők csupán a takarító személyzet… :))

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Mondd, Te kit választanál?! Írj egy számot komment mezőbe…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending