Csatlakozz hozzánk

Blog

EICMA: 19+1 lány Milánóból, akiket látnod kell…

Megmutatjuk azokat a csajokat a milánói motorshow-ról, akik mellett nem tudtunk elmenni szó…és kattintás nélkül… Illetve ők már a döntősök, innentől rátok bízzuk a dolgot! Szavazzatok: ki a legszebb?!

Közzétéve

ekkor

eicma girls 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nagyjából féltávon járunk a 100. milánói motorkiállításról készített cikkeinket illetően, ezért így félidőben lazítunk egy kicsit. Illetve dehogy: kemény munkával – önfeláldozó módon – 20-ra szűkítettük az olasz virágszálak számát, hogy Nektek könnyebb dolgotok legyen… Válasszátok ki, kivel (kikkel) mentetek volna haza a legszívesebben az EICMA-ról, és írjátok meg a (rajt)számát a kommentekben!

Bár olasz virágszálakat írtam, de a milánói vásárcsarnok nemzetközi rengetegében az “indulóknak” csak nagyjából a fele lehetett hazai lány – ráadásul két magyar szépséget is találtok a “legjobb 20” között, szándékosan nem árulom el, melyek ők. Lássuk inkább, hogyan alakulnak az eredmények a hozzászólásokban! Valóban a magyar lányokat látjuk a legszebbnek? 😉 (annyit elárulok, nem az utolsó 2-ről van szó, ők csupán a takarító személyzet… :))

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Mondd, Te kit választanál?! Írj egy számot komment mezőbe…

Comments

comments

Trending