Csatlakozz hozzánk

Hírek

Egyre több a motorosbarát benzinkút

A tavaly készült közvélemény kutatás szerint egyre nagyobb igény van a motorosbarát benzinkutakra – de mit tud egy ilyen töltőállomás?

Közzétéve

ekkor

motorosbarat benzinkutak
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A motorosbarát benzinkutakon aszfaltfestés jelöli a kétkerekűek számára kijelölt tankolóhelyeket, melyek a biztonságuk és kényelmük érdekében a teherautók által használt kútoszlopoktól távol eső, parkolókhoz közeli állások.

A megújult állomásokon keréknyomásmérő-berendezés, valamint a járművek tisztítására alkalmas kézi mosó várja a motorosokat. Továbbá mindenki számára elérhető bicikli- és motorjavító szerszámok is találhatóak, amelyek segítenek a kisebb karbantartások elvégzésében. Ha valakinek komolyabb gondja lenne, a legközelebbi szervizek elérhetőségei is rendelkezésre állnak.

Bukósisaktartó a motorosbarát kút mosdójában

Ezeken kívül a fizetést is megkönnyítették az átalakítás során, hiszen nem kell a kútoszlopnál hagyni a motorokat, hanem a számukra kijelölt – a shophoz és a kiszolgáló oldalhoz közeli – parkolóba is állíthatók.

Nem csak a kinti részlegen történtek átalakítások a motoros barát benzinkutakon, hanem beltérben is. A mosdó helyiségben a kényelem növelése érdekében egyéb átalakítások zajlottak: a sisakok, kabátok, kulcsok és egyéb kiegészítők felakasztására szolgáló fogasokkal bővítették a mosdók felszereltségét. A felsorolt újításokon kívül, mindegyik benzinkúton elérhetőek a Motoros Family ingyenes motorostérképei is.

Az alábbi helyszíneken találkozhattok motorosbarát benzinkutakkal

Pécs, Komló út
Solt. Vecsei u. 52.
Eger, Rákóczi út
Balatonfüred, Széchenyi István tér
Leányfalu, Móricz Zsigmond út 165
Mogyoród (Hungaroring)
Zirc, Kossuth Lajos út
Balatonlelle, M7 II. (bejövő)
Velence, M7 autópálya I.
Berettyóújfalu, 42. sz. út

Parkolótábla motorosoknak

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending