Csatlakozz hozzánk

Hírek

Egy Monster az egymilliomodik Ducati

A héten elkészült az egymilliomodik Ducati, egy gyönyörű, meztelen Monster 1200S. Milánó környékére került Borgo Panigale jubileumi remekműve

Közzétéve

ekkor

1.000.000 ducati monster 1200s
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Csak annak tudatában nem olyan nagy ez (az egyébként nagy) szám, hogy a Honda nemrégiben legyártotta a 300 milliomodik(!) motorját, ami egy “40 éves” GoldWing lett. Igaz, a világ legnagyobb motorgyártóját és a bolognai manufaktúrát ebből a szempontból kár lenne összehasonlítani – maradjunk annyiban, szép ez a szám az Audi égisze alá tartozó márkától.

A jubileumi Szörnyeteg a tavalyi milánói show-n debütált 1200-es Monster lett, természetesen abból is az S verzió (Öhlins; +10LE). A kerek (1.000.000.) darab kormányába karcolták a lényeget (a számot), hogy a tulajdonosa mindig láthassa, mivel megy. Apropó tulaj: a 47 éves Cinisello Balsamo milánó környéki Ducatista, azaz márkahívő – személyesen a vállalat vezérigazgatójától, Claudio Domenicalitól kapta meg a kulcsokat, aki a következőket mondta az esemény kapcsán:

“1946-tól napjainkig megterveztünk, legyártottunk és leszállítottunk egymillió darab álmot – amik a rajongók számára valósággá váltak. A sikerünk abban a kivételes munkában rejlik, amely a Ducati gyár minden egyes dolgozójában ott van: a motorozás és a márka iránti szenvedélyükkel járulnak hozzá ahhoz, hogy ilyen szép, egyedi és kívánatos gépeket készítenek. Átadni az egymilliomodik Ducatit egy igazi Ducatistának…igazán különleges élmény, amely egyben erőt ad a munka folytatásához”

Az álló sorban középen a Ducati vezérigazgatója, Claudio Domenicali

Itt már majdnem kész volt a mérföldkő-Monster

Egyébként ezzel a videóval kíván Kellemes Ünnepeket a Ducati:

Comments

comments

Trending