Csatlakozz hozzánk

Hírek

Egy igazi motoros menyegző

Pontosabban stuntrider-esküvő. Palatinus Attila nem a hagyományos úton nősül

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Film; képek: Pásztor Tamás (INSTAR films)

A motoros embernél megesik, hogy az esküvője is motoros-jellegűre sikeredik. Akkor egy stuntmannek miért ne lehetne stuntrider-esküvője? Palatinus Attila “a nagy napon” sem feledkezett meg sikerrel űzött szenvedélyéről.

Aki nem látogatja a hazai stunt versenyeket, annak – a korábban nálunk is bemutatott – jégmotorozós stunt filmekből (Ice Riding első és második rész, érdemes megnézni) lehet ismerős Palatinus Attila neve. A tehetséges szolnoki riderrel ezúttal egy “hagyományosabb” stunt videót forgatott Pásztor Tomi kollégánk, helytelen kifejezéssel élve – mert a motoros akrobatika minden, csak nem “hagyományos”.

“Pala” jelenleg vezeti a Divízió 2-es bajnokságot és minden bizonnyal meg is fogja nyerni. A legfontosabb eseményt mostanában mégsem a stunt jelentette számára, hiszen a múlt hétvégén megházasodott. Attiláék menyegzőjéből egy igazi stuntrider-esküvő kerekedett: már a felvonulás sem volt éppen hagyományos, körülbelül 30 motoros vonult keresztül Szolnokon, élükön az ifjú párral. A felvonulás után pedig menyasszonyrablás helyett Tápai Tomi tartott streetfighter showt a násznépnek, természetesen az alkalomhoz illő öltözékben… Sok boldogságot!


Tápai Tomi megtáncoltatja a menyasszonyt

„Úgy gondolom, hogy az idei év számomra meghozta a várva várt sikerek egy részét, mert egyrészt jelen pillanatban torony magasan vezetem a magyar bajnokságban a Divízió 2-es kategóriát! Másrészt az Ice Riding videóimnak köszönhetően nem csak a legnagyobb hazai kereskedelmi csatornán szerepelhettem, hanem sikerült nemzetközi szinten is megismertetni a nevemet. Sőt az elmúlt hetekben egy videóklip forgatásra is meghívást kaptam, aminek szintén nagyon szívesen tettem eleget! A napokban készült el legújabb filmem, mely egy hagyományos, ízig-vérig stunt videó. Ez azonban csak rövid ízelítő, hiszen már javában készülünk az INSTAR films csapatával egy látványos, remélhetőleg nemzetközi szinten is egyedülálló produkcióra, melyet az ősz folyamán forgatunk” – mondta el a frissen házasodott Divízió 2-es bajnokjelölt.

Palatinus Attila – Ready, steady, stunt!
Palatinus Attiláék esküvői fotói

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending