Connect with us

Blog

Egy csipetnyi Itália: Tutto Moto üzletbemutató

Az olasz robogók megszállottjainak legnagyobb Kánaánja alighanem egy szervizzel egybekötött kis szalonban rejtőzik a IX. kerület szívében… ez a Tutto Moto, mely országunkban az egyik legszélesebb választékot kínálja Vespákból, Piaggiókból, Gilerákból és Apriliákból

Published

on

tutto moto uzletbemutato kepek
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Könyves Kálmán körútról nézve szinte észre sem venni a sok-sok itáliai szépséget magában rejtő üzletet, mely megbújik a Lurdy Ház és a Shell kút határolta területen. Ám aki elkötelezett a stílus, az olaszos életérzés, és az ehhez illő gépek iránt, az biztosan tudja, hol kell keresni „a jót”.

Több tucat új és használt robogó várja a vevőket a Tutto Motoban

Nem véletlen, mostmár ugyanis hosszúnak mondható 4 éve áll ott a Tutto Moto: 2010-ben alapította Berkes Levente ügyvezető-tulajdonos, bár ő maga már 18 éve él az olasz robogók „bűvöletében”, ennyi ideje dolgozik ugyanis a szakmában.

A szalon kezdetben egy kicsi, pár személyes vállalkozásként indult, majd a minőségnek és megbízhatóságnak hamar híre ment, így nem sok idő kellett, hogy kinőjjék magukat.

A méltán népszerű Vespák sokasága

Ma már szerviz, egy (autó)mosó, és egy hatalmas alkatrészraktár is kapcsolódik az üzlethez, a lehető legszélesebb körű kiszolgálás érdekében.

Találunk itt új és használt robogókat is. A szalon fő profilja a Vespa, ez teszi ki a kínálat 60 százalékát, emellett a Piaggio, a Gilera és az Aprilia márkákkal foglalkoznak (persze néha „betéved” egy-egy ettől eltérő, de szintén olasz gyártó terméke, valamint szemet szúrt egy háromkerekű különlegesség, egy Piaggio Ape – ennek forgalmazásával, javításával és alkatrészeivel is foglalkoznak – és pár quad is).

Piaggo, Vespa, Gilera, Aprilia – a Tutto Motoban (javarészt) ezt a négy márkát találhatjuk meg

Az egész országban itt az egyik legszélesebb a kínálat az első két felsorolt márkából – 60-80 darab új és használt motor van folyamatosan készleten, azonnal vihető „állapotban”.

A teljesség igénye nélkül felsorakozik több Piaggio Beverly, Liberty, Fly, az X-széria, az Aprilia háza tájáról Scarabeo, Leonardo, SR, SRV, Gilera Nexus, Runner, GP800, a Vespától pedig az S-szériától kezdve az GTS-en át az LX-ig szinte minden, még az igen ritka Vespa 946 is megtekinthető, és még sorolhatnánk…

Általában 3 hónap garancia is jár a használt motorokhoz

… de nem tesszük, inkább böngésszetek az üzlet honlapján, ahol a kapható motorok java része fent van, adatokkal, árral, minden fontos információval. Természetesen az alkatrészek széles listájáról is bővebb információkat olvashatsz itt, amiből egyébként országos szinten, széles körben látják el az ügyfeleket.

Vagy a létező legjobb verzió: látogassatok el inkább személyesen a szalonba, ott minden felmerülő kérdésre azonnal tudnak Nektek válaszolni!

A városi cirkálók csatasorban – előtérben például a Piaggio Beverly

Ami az emberi erőforrást illeti, egy sokfős gárda várja a betérő kuncsaftokat (akikből egyébként van bőven, ottlétünkkor is folyamatos volt a „pörgés”, pedig még nincs is szezon…).

Az adminisztráción és az alkatrész-osztályon 5 fő dolgozik, így mindig gördülékenyen tudják kiszolgálni a vásárlókat.

Fő erősségünk azonban a szerviz.” – mondta el a cég ügyvezetője. – „Országosan az egyik legtapasztaltabb Piaggio-szerelő csapat nálunk dolgozik, akiknek több tíz éves tapasztalatuk van. 3 főszerelő van és munkafelvevő, emellett mindig van 1-2 tanuló, tehát legalább 5 szervizes ember várja a munkákat.

A szervizben a lehető leggyorsabban dolgoznak, és nem mellékesen a legtapasztaltabb szerelők kezei közé kerülnek a robogók

Itt a legjobb kezekben vannak tehát az olasz gépezetek. Évente több mint 1000 robogót szervizelnek le, az előbb felsorolt Piaggiót, Gilerát, Vespát, de emellett az Apriliának és a Derbynek is hivatalos márkaszervize. A legújabb modellektől kezdve az öreg Vespákig mindent javítanak, tehát nyugodtan érkezhetünk egy kiszolgált géppel is, itt „gatyába rázzák” nekünk.

A szaktudás mellett nem utolsó sorban technikailag is felkészültek – az összes szükséges számítógép, célszerszám, eszköz megvan, véleményük szerint ezért is szeretnek hozzájuk járni a robogó-tulajdonosok.

A hátország, a hatalmas, több mint 150 nm-es alkatrészraktár segít abban, hogy a behozott munkákon ne kelljen „ülniük”, hanem a lehető leggyorsabban el tudják végezni. Itt több mint 10 000 termék található, így azonnal tudják javítani a felmerülő hibákat, vagy ha valaki csak alkatrészt vásárolna, szinte biztos, hogy megtalálja a megfelelőt a Vespához, Piaggióhoz, Derbihez, Apriliához, Gilerához és Moto Guzzihoz is.

Ha bármilyen kérdésetek van, az elérhetőségeket megtaláljátok a cikk alján, de szerintünk inkább látogassatok el személyesen

Ha nincs szezon, más olasz márkák szerelését is elvállalják a szakemberek, nyáron azonban nem igazán akad erre idő – a szerviz forgalmát mutatja, hogy a nyári időszakban bizony „sorba kell állni” az időpontokért.

Egyedi igényekre is tudják szabni a robogókat, átbőrözés, egyedi kormány, ésatöbbi – mindent, ahogy az ügyfél szeretné.

Ez nem marketing-kép, tényleg ilyen bájos leányzók várnak Titeket itt :)

És ami szintén csábító lehet: az itt vásárolt robogók esetében (legyen az új vagy használt) a teljes körű adminisztrációt rábízhatjuk a csapatra, megcsinálják ugyanis helyettünk az átírási- és a biztosítási ügyintézést, az eredetvizsgát, a forgalomba helyezést, tehát mindent, ami kell… a boldog új tulajdonosnak nincs más dolga, mint gyűjteni a kilométereket az új szerzeménybe.

Ha véletlen megadná magát a technika alattunk, a képen látható autóval megmentenek minket a szorult helyzetből – éjjel-nappal, a hét minden napján

És egy kis plusz adalék: ha véletlen megadná a vasparipád magát menet közben, tudd, hogy a Tuttósok mentést is vállalnak, éjjel-nappal, a hét minden napján. Budapesten a kiszállás 5000 forintot kóstál (munkaidőn kívül egy kis plusz költséggel), ezért az összegért cserébe haza vagy a kért helyre – akár egyenesen a szervizbe – viszik a lerobbant robogót (vagy nagymotort).

Ott az a kis vitrin rejti a sok ajándéknak (vagy ereklyének) valót

A robogókon túlmenően kiegészítők is szép számmal rendelkezésre állnak az üzletben: plexik, gumik, dobozok, ülések közül válogathatunk, de kapható itt póló, pulóver, kabát, a stílushoz igazodva nyitott bukósisak is. Meg persze kis csecsebecsék, mint kulcstartók, kitűzők, makettek, mindenféle jóság, szóval ha egy vérbeli Vespás családtagnak nem tudnád mit adj névnapra/szülinapra/ünnepekre, látogass el ide, tuti találsz valamit, amivel nem lősz mellé. Böngéssz a vespashop.hu oldalon is!

Sok-sok póló, pulcsi, de persze motoros ruházat is akad itt
A Tutto Moto vidám legénysége

TUTTO MOTO

www.tuttomoto.hu

Cím:
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 16.
(Lurdy Ház mellett a Shell Kút mögött)

Tel: 20/222 77 44
További elérhetőségek (szerviz, mentés, munkafelvétel, stb. ITT)

Nyitva tartás:
H-P 9 – 17:30
Sz 10 – 13:00

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending