Csatlakozz hozzánk

Hírek

Egy arany, egy ezüst és még egy eredményes tesztnap

Peti és Alen Spanyolországban, ALBACETE-ben tesztelt

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Vegyes érzelmekkel beszélhetünk Péter és Alen mai tesztnapjának hatékonyságáról, nem azért, mert a versenyzők vagy a szerelők egy percre is lazsáltak volna, vagy, mert nem jöttek az eredmények, hanem azért mert a pálya ismét tele volt motorossal, így késő délutánig szinte alig sikerült egy-egy tiszta kört teljesíteniük hazánk fiainak.

A TEY Racing Team főnöke is joggal bosszankodott emiatt, hiszen szerettek volna minél nagyobb előrelépéseket tenni, azonban a nap végén ő is nyugtázta, bár került némi homokszem a gépezetbe, egyátalán nem volt eredménytelen a munka. És ez a lényeg!

Reggel egy 12 körös versennyel indult a nap, melyre Peti is és Alen is sikeresen kvalifikálta magát – a legjobb 30 köridőt elérő indulhatott – és a két tesztelőnk maga mögött hagyva a többieket az első és a második helyen értek célba. A villámfutam után mieinknek folytatódott a munka, mindkettőjük gyorsult és mai idejükkel – a tavalyi spanyol bajnokságon elért idők alapján – az első 10 között végeztek volna.
 
Ruiz Gomez Jose Manuel, TEY Racing csapatfőnökének értékelése:

Ismételten elégedett vagyok mindkét versenyző teljesítményével, azonban nagyon sajnálom, hogy a pályán lévő óriási forgalom gyakran akadályozta őket a munkában. Ha tudom, hogy a hétvégén ez vár ránk más időpontra szervezem a tesztet, de előzetesen nem ezt az információt kaptam, utólag pedig már nincs mit tenni. Örülök, hogy Peti és Alen ettől függetlenül kihozták magukból a maximumot, és egy lépéssel ismét közelebb kerültünk a célhoz, ráadásul szereztek ma maguknak egy aranyat és egy ezüstöt.

Sebestyén Péter nyilatkozata:

Nagyon nehéz volt ma jó időt motorozni a pályán, mert nagyon sokan voltak fent, de késő délutánra kisebb lett a forgalom és akkor már több gyors kört is tudtam menni. Összességében elégedett vagyok, bár mára azért kicsit nagyobb javulást tűztem ki célul. Mindenesetre a beállítások terén jól állunk, megvan egy olyan bázisbeállítás, ami a következő tesztekkor és akár versenyekkor is biztosan használható, és ez nagyon legfontosabb.

 
Györfi Alen nyilatkozata:

Drasztikus változtatásokat eszközöltünk tegnaphoz képest és sokkal jobb is lett a motorom. Délutánra pedig már egészen összeállt a gép, így sokat javítottam, de igazából még mindig nem azt az időt hoztam, amit szerettem volna. Sajnos megütöttem azt a csuklómat, amit tavaly a valenciai verseny során eltörtem, így délután már maximum 3 kört tudtam egyhuzamban megtenni, mert erős fájdalmaim voltak. A következő tesztig igyekszem mindent megtenni, hogy helyrejöjjön a csuklóm, hiszen a gépem egyre jobb, és nekem is top formában kell lennem a bajnokság kezdésére.

Roberto Favaro, menedzser nyilatkozata:

Két újabb tesztnapon vagyunk túl. Természetesen sokkal jobb lett volna, ha egyedül lehettünk volna a pályán, de az eredményeket látva így sincs okunk panaszra. Remélem a következő gyakorláson is sikerül tartanunk ezt a tendenciát és biztos alapokkal kezdhetik a fiúk az idei bajnokságot.

 
Talmácsi Gábor értékelése:

Gratulálok a fiúknak a villámversenyen nyújtott teljesítményükhöz, ami biztosan még nagyobb motivációt adott számukra. Egy-egy ilyen siker igazi dopping tud lenni a munka közben, ők pedig valóban keményen dolgoznak.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending