Connect with us
Suzuki

Videók

Egy videó, ami már bejárta a világot!

Minimotor, amit minden gyermek élvez!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Egy felelős szülő, mikor a csemetéje kezd egyre idősebbé válni, tudatában van annak, hogy lehetőséget kell biztosítania arra, hogy gyermeke olyasmit csináljon, ami értelmes, szereti és leköti, és ne a tévén, vagy az interneten lógjon naphosszat.
Legyen az inkább sport, zene, vagy bármilyen társadalmi tevékenység, ami fejleszti a képességeit, megtanítja a munkára, a szorgalomra, a győzelemre, vagy akár a vereségre.
A kitartásra, a becsületre, a barátságra, mindenre, ami ahhoz kell, hogy a későbbiekben sikeres életet élhessen.

Nem tapasztalatból, de bizton állítom, hogy hazánkban a fiatal gyerekek többsége a futball, a kosárlabda, az úszás, vagy valamiféle szakkörben mozog. Ha egyáltalán csinál valamit. De van másra is lehetőség!

Ebben a videóban azt fogjuk látni, hogy egymástól teljesen különböző gyerekek elindulnak a kis pit bike-jaikon, és versenyeznek egy nagyot. :)

Ezek a kis törpék, ha profi motoros pályafutásról álmodoznak, akkor nagyon jó helyen vannak ahhoz, hogy az álomból bármi lehessen. Nézd, ahogy felugranak a kis minimotorokra, és belecsapnak a tutiba egyből. Megmérik magukat, összecsapnak, versenyeznek egy jót, otthon vannak a pályán! :)

Ezek a gépek sajnos túl kicsik egy felnőtt számára, de én hihetetlen késztetést érzek arra, hogy felülhessek egyre és kipróbáljam, és tudom, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül. :)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending