Connect with us

Hírek

Egy motoros bandától retteg Los Angeles

Szerencsére nem hazai terep, de mégis az egész motoros társadalomra rossz fényt vet

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Rögzítették egy videó-felvételt Los Angelesben, ahogy a Ruthless Ryders motoros banda az egyik autópályán illegális felvonulást tartott, ami sajnos nem újdonság arrafelé. A forgalmat feltartják, sokszor teljesen blokkolják, veszélyes helyzeteket idéznek elő a sokszor balul elsülő mutatványaikkal. Az autósok joggal panaszkodnak rájuk, frusztráltak, és szinte rettegnek tőlük. Szólni nem mernek, mert egyből bunyó lesz a vége.

A felvételt az egyik autóban ülő utas rögzítette, amin jól látszik, hogy bizony nincsenek kevesen, erőszakosan, sőt agresszívan elfoglalják az egész pályát, arról nem is beszélve, hogy a védőöltözetük is elég hiányos. Nemrég az egyik motoros megpróbált felállni a motorkerékpárjára, leesett és a padkába ütötte a fejét. A kórházban meghalt. (Mesélte Bear a mentős.)
A felvételen jól látszik, egy másik balul elsült derék mutatvány, amikor a hölgy hátulról a motor elé esik. Gondolom nem csak én érzem úgy, hogy ennek nem itt van a helye, és nem így.

They travel in large packs and create havoc on the freeways. Motorcycle riders taking over several lanes at a time and sometimes doing reckless stunts that put themselves and car drivers in danger! http://bit.ly/2t60FDDVia (Bill Melugin)

Közzétette: Fox 11 Los Angeles – 2017. július 16.

Nathan Deak rendőrfőnök így nyilatkozott erről:
„Mióta rendőrfőnök vagyok figyelemmel kísérem őket. Ilyet még a pályafutásom alatt soha nem láttam. Fittyet hánynak a törvényre, bármit megtesznek amit akarnak, és zavaró, nagyon zavaró az autósok számára. Ráadásul teljesen illegális amit tesznek, veszélyesek és figyelmetlenek. Őrület.”

Bear mentőautós nyilatkozta:
„A forgalmat akadályozzák, van, hogy teljesen megbénítják, és ez nagyon nehézzé teszi, hogy odaérjünk egy vészhelyzethez. Egyre többen vannak, és egyre agresszívabbak. Még azt sem veszik figyelembe, hogy milyen járművel és céllal haladnánk.„

Bear őrmester azt tanácsolja az autósoknak, hogy továbbra is tartsák be a törvényeket és próbálják elkerülni a konfliktust. Keményen dolgoznak azon, hogy úrrá legyenek a helyzeten, próbálnak rendet teremteni és mindenkit biztonságban tartani.

Én mindenesetre érdekesnek tartom, hogy nem bír velük egy kemény bűnüldöző szerv, ami a második legnagyobb rendőrség az Egyesült Államokban… Mondjuk a motorosokat sem értem, miért jó ez nekik, hogy full bunkónak tartanak ezért mindenkit… Kinek jó ez?

Még jó, hogy itthon ilyen rendesek vagytok és nem tesztek ilyeneket!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending