Connect with us
Suzuki

Akciók

Edisün akció ContourHD onboard kamerára!

A ContourHD 1080p sisakkamerát most 10.000 forinttal olcsóbban viheted haza

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Egyfolytában a motoros videókat lesed a neten? Szívesen lennél Te is főszereplője egy ilyen “házimozinak”? Sajnálod a család digitális fényképezőjét kitenni az elemeknek? A megoldást egy profi sisakkamera jelenti, amivel egyszerűen és kiváló minőségben veheted fel motoros kalandjaidat. Persze a motorozás mellett annak igényes rögzítése sem olcsó mulatság, de az alábbi ajánlat jó lehetőség lehet a téma iránt érdeklődőknek.

Korábban részletesen bemutattuk Nektek a hazánkban forgalmazott onboard kamerákat, amelyek mindegyikét 5 százalékos kedvezménnyel viheted hazaTesztMotor Edisün kuponunk segítségével. Ezek közül a full HD-s, ContourHD 1080p nevű modellhez most különleges kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Ugyanis erre a minőségi darabra most dupla, vagyis 10%-os engedmény vonatkozik, vagyis a “jobbik” ContourHD ára esetében ez 10.000 forintos megtakarítást jelent. Tavasszal, a szezon kezdetén lehet, hogy csábítóbb lenne az ajánlat, de így legalább jó karácsonyi ajándék a motoros kollégáknak. Sietned kell, ha szívesen töltenéd saját filmjeid vágásával a hosszú téli estéket, mert az akció csak a készlet erejéig tart.


Cím: Budapest, IX. ker., Telepy u. 24.
Tel.: +36 (1) 788-8246
E-mail: info@myactioncam.hu
A ContourHD sorozatról

“A ContourHD kamerák is elképesztő minőségben képesek felvenni a motorozásodat, szebb a kép, mintha DVD-znél. Kétféle változata kapható, a 720p (~70.000Ft) és az 1080p (~100.000Ft), árukon kívül a különbség természetesen a rögzített kép minőségében rejlik, utóbbi full HD-s – tehát nem csak a számítógépen néznek ki jól ezek a felvételek, hanem például egy TV-műsorban is megállná a helyét. A Contour HD-k is bírják a kiképzést, mérsékelten vízállóak, de ha gyakran megázol, vásárolhatsz mellé vízálló tokot is, nagyjából 12.000Ft-ért. A GoPro Hero-val ellentétben a MicroSD kártya az “alapfelszereltség” része, amely 2 gigabájtos (Kingston), és amit 16GB-ig bővíthetsz. Egyébként 1GB kapacitás úgy negyed órányi filmezésre elég, maximális, full HD-s felbontással, míg a 720p-s verzió “high mód”-ban fél órát is felvesz – valamivel gyengébb minőségben, ugye. Feri elmondása szerint gyakran visszaviszik hozzájuk a kamerákat, hogy valami gixer van, mivel szaggat a videó a gépükön. Nos, nem árt tisztában lenni a HD minőségű felvételek gépigényével, a vágásról nem is beszélve. Szóval áldozzunk egy keveset a felbontásból a képminőség oltárán (amit a kamerán lévő gombbal is megtehetünk), hogy élvezhető felvételeket kapjunk”


Bővebb információ, technikai paraméterek: kattints IDE!

“A ContourHD-k használata olyan egyszerű, hogy – Feri szavaival élve – egy idomított biorobot is könnyedén elboldogul velük. Egy gomb található rajta, amiről – méreténél fogva – mindig tudod, milyen állásban van – vagyis hogy elindult-e a felvétel. De ha mégsem, akkor a sípszó segít, de ha ez sem, mert ordít a Yoshimura, akkor a visszapillantóban megnézheted, hogy milyen színű a világító LED: ha piros, akkor akció indul. Ezek ugye akkor jelentenek nagy segítséget, hogyha a sisakon van a kamera, illetve a szemüveg pántján (ilyen konzol is jár hozzá). Ilyenkor a kamera pozíciójának belövése is körülményes lenne, de nem a ContourHD-k esetében, amelyek lézeres funkciója segítségével pillanatok alatt megvagyunk ezzel: a pár másodpercig világító lézert a horizontra állítjuk, és akkor biztos, hogy jó szögben áll a kamera. Akkor is fontos, ha nem a sisakon van, mert ezeken a modelleken nincs kijelző. Van viszont az alapcsomagban egy szemüveg pánt és egy ragasztós tartó, de opcionális konzolokat is vásárolhatsz (például tankra vagy kormányra), ezek ára 4-5 ezertől 11-12 ezer forintig terjednek”

ContourHD 1080p teszt egy német autobahn-on

Bővebb info az akcióról: EDISUN.TESZTMOTOR.HU

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending