Connect with us
Suzuki

Akciók

EBC termékek webshopból!

Azért mert az EBC név garancia a minőségre és azért mert ennél jobb ár-érték arányú betétet nem találtok a piacon!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Azért mert az EBC  név garancia a minőségre és azért mert ennél jobb ár-érték arányú betétet nem találtok a piacon!

Nemrég szükségem volt egy kis utánpótlásra és megkerestem Csepelen az EBC fékbetétek, féktárcsák és kuplungok hazai forgalmazóját egy eldugott kis utcában. Ettől a félnapos programtól szeretnélek megkímélni benneteket, azzal, hogy elárulom amit ott megtudtam.
Elkészült a cég webshopja, amiből autós és motoros termékeket is meg tudtok rendelni.

Nem véletlenül ajánlom nektek ezt a terméket, mert mi már meggyőződtünk többször is a képességeiről, amelyről egy összehasonlító és két másik cikket publikáltunk is. 

Ezek a betétek amellett, hogy tényleg lassan kopnak még azzal a remek tulajdonsággal is rendelkeznek, hogy bírják a magas hőfokot, ezért a pályázáshoz is kiválóan alkalmasak. Főleg az ExtremePro, de még a Double-H is. De ha szeretnétek van kevlár betét is a repertoárban.

Utcára pedig van egyszerűbb és olcsó betét is, ami szintén EBC minőség, tehát megbízhatóan működik ha muszáj megállni.

A betétek mellett féktárcsák és kuplung alkatrészeket is lehet itt vásárolni amelyek szintén arról híresek, hogy elfogadható áron magas minőséget képviselnek.

Egyszóval, ha a fékbetétetek elkopott vagy a kuplung csúszik, akkor nézzetek fel ide: ebcbrakes.hu.  Mi ajánljuk őket akár motor, akár autóalkatrészre lenne szükségetek!

Nektek milyen tapasztalataitok vannak fékbetétekkel?

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending