Csatlakozz hozzánk

Akciók

EBC: a 2013-as kínálat

Olcsóbbak lettek a legnépszerűbb fékbetétek, bővült a terméklista a 2013-as évre

Közzétéve

ekkor

ebc offroad 1
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már elérhető és letölthető az EBC Brakes legfrissebb katalógusa és – az általában kezdvező ár-érték arányú fékbetétek és alkatrészek – árlistái is, melyek december elsejétől hatályosak.

A motoros katalógus több száz új termékkel bővült, a közelgő ünnepek alkalmából az árlistában nagyon sok termék olcsóbb lett és sok az újdonság is. A kétkerekű-palettán teljesen új termék a V-Pad, egy új, részben szinter anyagú fékbetét, amit nagy és tartós terhelésre fejlesztettek, chopper, cruiser és túramotorokhoz egyaránt.

A legnépszerűbb szinter (FA-HH) betétek ára 10.480 helyett mostantól 9.990 forint – ezzel a tízezer forintos lélektani határon belülre csusszant, ami az EBC minőség-színvonalát tekintve igen jó ár-érték arányt eredményez.

A forgalmazó szerint a robogó betéteknél a 2013-as év hoz várhatóan egy komolyabb árzuhanást. Ez az EBC új, takarékos csomagolási stratégiájának köszönhető, amivel nem titkolt célja a gyártónak, hogy még közelebb kerüljenek a kispénzű robogós vásárlókhoz, lehetőleg változatlan minőség mellett. A robogós tárcsák mostanra szinte teljes egészében az új és drágább nemesacél anyagból készülnek, ezért kellett legtöbbjüknél emelni az árat, ami azért még így is versenyképesnek mondható.


A 2013-as katalógusok és az árlista megtekinthető ITT

Mindemellett az ún. X-szériás tárcsakínálat is bővült és ezzel olcsóbbak lettek azoknál a modelleknél a féktárcsák, amelyeknél rendelhető az új verzió. A kuplungok változatlan áron kaphatók és csak a kínálat bővülése látszik az említett árlistán.

Összességében pozitív változások történtek az EBC tavalyi listáihoz képest és a hazai forgalmazó is hasonló változásokról számolt be. Ugyanis egyre jobb a kapcsolatuk a gyárral és az áru is rövidebb idő alatt érkezik, mint korábban. Az angliai raktárkészletre szinte napi pontossággal rálátnak és ez sokat javított a rendelések hatékonyságán.


További infó és választék az EBC weboldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending