Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Ebben bizony megvan az X: Ducati draXter

A Ducati fogott egy nemrég bemutatott XDiavelt, és olyan drag-szörnyet faragott belőle, hogy azt még a kunmadarasi Aréna depójában is tátott szájjal néznék (videóval)

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A draXter nevű koncepciót a veronai Bike Expón mutatta be a bolognai gyártó (zárójelben: ha kinn van valaki, és magyarokkal szeretne beszélgetni, vasárnapig a Mugen Race standon megteheti). A legutóbbi milánói show-n prezentált 2016-os újdonság, a változó szelepvezérlésű, 1262 köbcentis, 156 lóerős, alapból rajtelektronikás XDiavel lett erősen átépítve.

A munkát a házon belüli Ducati Design Centre végezte, a végeredmény egyszerűen brutális. Nem csoda, hiszen például a futómű és a fékek egy az egyben kerültek át a Panigáléról a “krúzerre”, és a nagyon-dragos, orbitális átmérőjű Termignoni cső még akkor is elvonná a nézelődő figyelmét, ha éppen Monica Belucci ülne rajta dragruhában – vagy anélkül.


A felnik is másak, hátul pedig ami feszül, az Pirelli draggumi – bitang jól áll neki. Brutális kinézetű továbbá a módosított első sárvédő és az extrém rövid faridom a szintén módosított lámpákkal. A hasidomon a 90-es “rajtszám” arra utal, hogy idén lesz 90 éves a vállalat. És ez még csak az ünneplés kezdete lehet…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending