Connect with us
Suzuki

Hírek

A Dunlop bemutatja a teljesen új Sportmax Q3 +

A legújabb DOT által engedélyezett radiál gumiabroncs nagyobb teljesítményt ígér, és hosszabb élettartamot biztosít.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Új Dunlop Q3 + a kemény sportmotoros, és a pályamotorozás szerelmeseinek.

Amikor Dunlop elkezdte építeni a Sportmax Q3 + -t, a koncepció az volt, hogy olyan abroncsot készítsen, mint a Q3, de tovább kitartson, így a versenyzők több napot tölthessenek a pályán, és több időt a kedvenc kanyargós útjaikon. A végeredmény az lett, hogy a Q3 + bizonyítottan még jobb teljesítményt nyújt, mint a Q3, valamint akár 30 százalékkal megnövelte a gumiabroncs élettartamát.

A Sportmax Q3 volt a kedvence a sportmotorosoknak, és a pályázóknak amióta azt négy évvel ezelőtt létrehozták. Most javítottak annak kialakításán, és több mint 80 százalékban újratervezték. A Dunlop Q sorozatú gumiabroncsok már több mint egy évtizede vitték a prímet, ezt a legendás vonalat most még egy lépéssel tovább viszik.

Ahonnan a teljesítmény hatékonysága ered:

A Q3 +”s létrehozott új komponense által, drámaian javult az abroncs. Büszkélkedik ugyanazzal a megszokott és kiszámítható érzéssel, mint a Q3, de a Q3 + a futófelület központjában magában foglal egy új silica-dúsított beépített MT Multi-Tread gumit. Ez az új vegyület mérföldekre megnöveli az abroncs élettartamát. A teljesítménye a Q3 + „-nak drámai mértékben felülmúlja a Q3-ét. Tesztelte ‘back-to-back’ a Sportmax mindkettőt a Roebling Road Raceway versenypályán, és a Q3 + több mint egy másodperccel gyorsabb volt a régi Q3-nál.

Az új komponens építése mellett szénszálerősítés alkalmazott az abroncsok elülső és hátsó oldalfalain, ezek a változások hozzájárultak ahoz, hogy megnöveljék 3,5 százalékkal a gumiabroncs stabilitását, és 6,0 százalékkal nagyobb felületen fekszik, és jobban tapad a kanyarokban.

A Dunlop a megnövelt élettartamú Q3 + -al adott egy komoly lehetőséget a sportolóknak, hogy nagyobb teljesítményt tudjanak nyújtani a kerékcserék miatt elvesztegetett időkiesés hiányában.

Az új Dunlop Sportmax Q3 + első gumiabroncsa már elérhető lesz az idén, két méretben, 120 / 60ZR17 és 120 / 70ZR17.

Q3 + tények:

A Q3 + célja hogy, Dunlop Buffalo, New York-i központjában kezdjék a gyártást a Buffalo gyár ugyanazon a high-tech gyártási berendezésein a Dunlop Verseny abroncsokat.

Dunlop Huntsville Proving Grounds egyedüli motorkerékpár gumiabroncs tesztelő létesítmény a maga nemében Észak-Amerikában, és a Q3 + alapos tesztek alá vetették itt, valamint számos versenypályán az Egyesült Államokban.

Dunlop Carbon Fiber Technology (CFT) alkalmazása, azaz a szénszálas megerősítés az abroncs oldalfalán érezhetően kivételes kanyarodási teljesítményt nyújt.

Q3 + ’’nak agresszívabb a futófelület mintázata, így maximálisan kihasználja a mintaárkokat, melyek megfelelően hosszúak ahhoz, hogy fokozzák a teljesítményt nedves időjárási körülmények esetén.

Intuitív (IRP) technológia a Q3 + hátsó kerekének nagyobb teret enged kanyarodás közben, valamint meglepően stabil kormányzást.

MT Multi-Tread technológia a Q3 + hátsó gumijának a közepe szilícium-dioxid vegyülettel van átitatva így a futófelületnek hosszabb az élettartama, és a vegyületnek köszönhetően kimagaslóan jó az oldalirányú tapadása. Legyen az jobb, vagy baloldal, minden irányban kiválóan tapad.

Az új Q3 + remek tapadást, stabilítást, kormányozhatóságot, és a hosszú élettartamot nyújt az utcán, és a pályán.

Az új Dunlop Sportmax Q3 + hátsó gumiabroncsa, elérhető lesz az idén négy méretben, 160 / 60ZR17, 180 / 55ZR17, 190 / 50ZR17 és 190 / 55ZR17.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending