Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ducati Streetfighter 1199

Tulajdonképpen a motoros társadalom elleni bűntett lenne Borgo Panigale részéről, ha nem érkezne csupasz verzió az 1199-ből – ez azonban még csak egy nem hivatalos – de igazi vágyfokozó – skicc

Közzétéve

ekkor

ducati streetfighter 1199 1
KTM
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ami nekünk Jakus Tamás, az az Asphalt&Rubber magazinnak Shantanu Jog – az úriember A&R olvasó ugyanis, és ő rajzolta meg a képzelt vonalait egy olasz bestiának. A KTM 1290-es Vadállatának ellenfele lehetne, ha a “váznélküli” Ducati superbike levetkőztetett verziója valóság lenne. Azonban korántsem biztos, hogy az lesz, mert az eddigi bolognai Utcai Harcosok (1098, 848) finoman szólva sem arattak kasszasikert.

Ami a skicceket illeti, manapság már nem is tűnnek annyira elrugaszkodottnak: gondoljunk csak a Kawasaki Z1000-re. Mondjuk a fara valószínűleg nem maradhatna ennyire kurta, ha szériáról beszélnénk. Vajon lepleznek le valami hasonlót Milánóban? A pletykák szerint a Ducati tervez újabb fightereket, de inkább a Monsterek alapjaira építve (821, 1200). Pedig az igazi a lecsupaszított sportgép lenne, bár egy felspannolt Szörnyeteg sem rossz recept, nem?

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending