Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ducati Streetfighter 1199

Tulajdonképpen a motoros társadalom elleni bűntett lenne Borgo Panigale részéről, ha nem érkezne csupasz verzió az 1199-ből – ez azonban még csak egy nem hivatalos – de igazi vágyfokozó – skicc

Közzétéve

ekkor

ducati streetfighter 1199 1
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ami nekünk Jakus Tamás, az az Asphalt&Rubber magazinnak Shantanu Jog – az úriember A&R olvasó ugyanis, és ő rajzolta meg a képzelt vonalait egy olasz bestiának. A KTM 1290-es Vadállatának ellenfele lehetne, ha a “váznélküli” Ducati superbike levetkőztetett verziója valóság lenne. Azonban korántsem biztos, hogy az lesz, mert az eddigi bolognai Utcai Harcosok (1098, 848) finoman szólva sem arattak kasszasikert.

Ami a skicceket illeti, manapság már nem is tűnnek annyira elrugaszkodottnak: gondoljunk csak a Kawasaki Z1000-re. Mondjuk a fara valószínűleg nem maradhatna ennyire kurta, ha szériáról beszélnénk. Vajon lepleznek le valami hasonlót Milánóban? A pletykák szerint a Ducati tervez újabb fightereket, de inkább a Monsterek alapjaira építve (821, 1200). Pedig az igazi a lecsupaszított sportgép lenne, bár egy felspannolt Szörnyeteg sem rossz recept, nem?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending