Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ducati Panigale Streetfighter

Amint a Ducati előállt legújabb zászlóshajójával – az 1199 Panigaléval – rögtön elkezdődtek a találgatások egy kisebb supersport és egy csupasz streetfighter testvértípusról…

Közzétéve

ekkor

ducati panigale streetfighter 1
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A supersport változatot illetően nem kellett sokáig várnunk, a 899 “kis” Panigale (videó) immáron hivatalosan is bemutatkozott és nem okozott csalódást a nagyközönség számára.

Ami a csupasz Panigalét illeti, mindeddig nem kaptunk olyan hírmorzsát, ami alapján a gyártó már dolgozna a modellen. Nemrégiben jelent meg a legújabb 1200-as “vizes” Monster, ami azonban erőforrását tekintve még a régebbi Ducati generációt képviseli – csakúgy, mint a két Ducati Streetfighter típus is, az 1098 és a 848. Valószínűleg ezutóbbi modelleket váltják majd le az újabb generációs 1199 és 899 lökettérfogatú kéthengeres erőforrásokkal.

Az új Superleggera lecsupaszított képei sokak fantáziáját beindította, mint például a német Hertrampf műhelyét. Motorjukat 1199 S Fighter néven mutatták be, mely a régi és újszerű utcai harcos elemeket próbálja ötvözni Ducati vonásokkal. Az összhatásról lehet vitatkozni, az azonban nyilvánvalóvá vált, hogy korántsem lehetetlen az új váz nélküli Ducatiból szemet gyönyörködtető naked vasat faragni.


Szöveg: RSVRocky Képek: A&R

Comments

comments

Trending