Hírek

Ducati 699 Minigale?

ducati 699 minigale
Ügyes photoshop munka április elsejére, vagy tényleg egy olcsóbb sportmotoron dolgoznak Bolognában? Megvalósulhat a Ducati 699 Minigale?

A hölgyek és a kezdő sportmotorosok örömére érkezhet az olaszok legolcsóbb superbike-ja. A Minigale olcsóbb fékekkel, felfüggesztéssel, ülés alá helyezett kipufogóval és térhálós acélcső vázzal próbálná a költségeket lejjebb faragni, míg az idomok megtartanák a Panigale vonalait. Látható, hogy változott a kuplung fedele is, talán a modell megkapná valamelyik Monster erőforrását? Egy ilyen sportos külsőben “életképes” lenne egy lég-olaj hűtéses motor?

Rengeteg a kérdőjel és persze óvatosan kell kezelnünk a mai híreket, azonban ez a kép biztosan beindította rengeteg Ducati szimpatizáns fantáziáját! Szerintetek álom ez vagy valóság lesz?

Comments

comments

About the author

Benkő Zsolt

Amióta az eszemet tudom mindig minden motort ki akartam próbálni. Emlékszem még apám 350-es oldalkocsis Jawa motorjára, amikor kb 3 éves voltam azzal vitt sokszor. Ott csípődött be nekem a motorozás. Azóta mentem már szinte mindenféle motorral még Noriyuki Haga Superbike VB-s Yamahájával is Mugellon.
2003-óta vagyok motoros szakújságíró és több, mint 1000 motort teszteltem, így nagy meglepetés már nem érhet egyiken sem.
Kedvenceim városban a robogók, nagymotorok közül pedig az ezres Superbike-ok.