Connect with us
Suzuki

Hírek

Ducati Panigale V4 R immár Legóból is

A LEGO Csoport bemutatja a legújabb Technic modelljét, a tökéletes stílussal, kifinomultsággal és teljesítménnyel büszkélkedő Ducati Panigale V4 R versenymotort.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az új modell az ikonikus olasz motorkerékpár látványos másolata, amely ötvözi a LEGO Technic rendszert a Ducati egyedi megjelenésével, és újraalkotja a kétkerekű csoda vonalait és aerodinamikai formáját.

Aki valaha is ábrándozott arról, hogy ezt az ikonikus olasz mérnöki csodát vezeti, imádni fogja megépíteni ezt a szettet. Az építők felfedezhetik, hogyan indítja be az innovatív 2-fokozatú sebességváltó a 4 hengeres motort, és megcsodálhatják a futurisztikus hátsó és első felfüggesztést, még mielőtt kiviszik a motort egy körre, amikor elkészül. Miután az építők megismerték a különböző sebességeket, a modellhez tartozó egyedi kitámasztóval leparkolhatják és kiállíthatják a motorkerékpárt.

A LEGO Technic Ducati Panigale V4 R az első motorkerékpár a Technic történetében, amely sebességváltót tartalmaz, így az építők felfedezhetik a különböző sebességeket. A lenyűgöző funkciói közé tartoznak továbbá a kormányzás, a felfüggesztés a valósághű mozgáshoz, valamint az első és hátsó féktárcsák is. A kipufogócső, a szélvédő és a műszerfal olyan apró részletekkel egészíti ki ezt a modellt, amelyek teljesen megfelelnek a valódi változatnak. A klasszikus piros színösszeállítás pedig igazán megdobogtatja bármelyik Ducati rajongó szívét.

646 építőelemből áll és 10 éves kortól ajánlott

„A Ducati Panigale V4 R egy különösen elegáns olasz ikon és igazi technológiai remekmű. Az új LEGO Technic modell tervezésekor fontos volt, hogy annyi apró részletet csempésszünk bele az eredeti motorból, amennyit csak lehet, hogy megragadjuk az eredeti jármű vonalait és egyedi kialakítását. Ugyanúgy, ahogy a Ducati feszegeti a határait a design terén, mi is megmutattuk mire képes a LEGO Technic és – először a motorkerékpármodellek történetében – csupa létező elem felhasználásával terveztünk egy teljesen működőképes sebességváltót, amit csatlakoztattuk a 4 hengeres motorhoz” – mondta Aurélien Rouffiange, a LEGO Technic tervezője.

A végeredmény pedig egy 32 cm hosszú, 16 cm magas, 8 cm széles, tűzpiros Ducati

„Mindannyian voltunk gyerekek, akik imádták a LEGO kockákat, ezért szerintem könnyű megérteni, hogy a Ducati és a LEGO Csoport közötti együttműködéssel egy álom vált valóra. Két olyan márka, amely ugyanazokat az értékeket vallja – az elköteleződés, a szenvedély, és a részletek fontossága – egyesíti erejét, hogy egy különleges építési élményt nyújtson. Reményeink szerint a Ducati Panigale V4 R LEGO Technic nemcsak a gyermekeket és szüleiket hozza össze, és nyújt nekik szórakozást, de minden motorral közlekedő rajongónak is” – tette hozzá Alessandro Cicognani, a Ducati licencigazgatója.

LEGO press

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending