Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ducati nyomta le a Hondát a Red Bull Ringen

Dovi jó formában volt, övé lett az Osztrák Nagydíj

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az egész hétvége nem szólt másról, minthogy szinte mindenki eldobta a motort az eső áztatta aszfalt miatt, így majdnem egyöntetűen kijelentették, ha a versenyen is esni fog, ők bizony nem kockáztatnak a pályán lévő veszélyesen túl közeli korlátok miatt.

Végül 24 fok és 40 fokos aszfalt várt arra, hogy elstartoljanak, ami hiába Marqueznek sikerült a legjobban, Lorenzo hamar elhúzott mellette. Dovi is lehagyta a Hondát mikor hibázott, amit persze Marquez nem hagyott annyiban. A kialakult macska-egér játékuk szépen ki is tartott a verseny végéig, amit szerintem mindketten ugyanannyira élveztek mint a nézők, de végül Dovizio futott be elsőnek, és került a dobogó tetejére. Marquez másodikként, és Dani harmadikként állhatott fel melléjük a dobogóra leszorítva onnan Lorenzot sikeres előzésének köszönhetően.

A többi versenyző sokat szenvedett a választott gumikeverékkel, Rossi és Vinales is egymással marakodott, s ha Rossi nem hibázik és nem csúszik ki az egyenesben, Vinalesnek nem sikerült volna megelőznie.

Végeredmény:

Két hét múlva vár minket Silverstone és a Brit Nagydíj!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending