Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ducati nyomta le a Hondát a Red Bull Ringen

Dovi jó formában volt, övé lett az Osztrák Nagydíj

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az egész hétvége nem szólt másról, minthogy szinte mindenki eldobta a motort az eső áztatta aszfalt miatt, így majdnem egyöntetűen kijelentették, ha a versenyen is esni fog, ők bizony nem kockáztatnak a pályán lévő veszélyesen túl közeli korlátok miatt.

Végül 24 fok és 40 fokos aszfalt várt arra, hogy elstartoljanak, ami hiába Marqueznek sikerült a legjobban, Lorenzo hamar elhúzott mellette. Dovi is lehagyta a Hondát mikor hibázott, amit persze Marquez nem hagyott annyiban. A kialakult macska-egér játékuk szépen ki is tartott a verseny végéig, amit szerintem mindketten ugyanannyira élveztek mint a nézők, de végül Dovizio futott be elsőnek, és került a dobogó tetejére. Marquez másodikként, és Dani harmadikként állhatott fel melléjük a dobogóra leszorítva onnan Lorenzot sikeres előzésének köszönhetően.

A többi versenyző sokat szenvedett a választott gumikeverékkel, Rossi és Vinales is egymással marakodott, s ha Rossi nem hibázik és nem csúszik ki az egyenesben, Vinalesnek nem sikerült volna megelőznie.

Végeredmény:

Két hét múlva vár minket Silverstone és a Brit Nagydíj!

Comments

comments

Trending