Connect with us
Suzuki

Hírek

Ducati Multistrada 1260GT radaros tempomattal

Az év vége felé a Ducati egy új Multistrada modellt dob piacra, ami ha nem is lesz V4-es, de távolságtartó tempomat legalább lesz hozzá

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az új Multistrada híresztelését az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (avagy EPA) erősítette meg, amiből még egy pár dolog kiderül.

Mint például az, hogy az 1260GT nevében a GT az extra felszereltséget jelenheti, mivel ez a verzió grammra megegyezik a jelenlegi modellel ami nem annyira szokás egy zsír új modell bemutatásakor. A szokásos túra felszereltség mellett a már említett radaros, avagy távolságtartó tempomat is itt debütál először a motorok között. Ezt a cifra nevű Pierluigi Zampieri is megerősítette, aki a járművek innovációjáért felelős a Ducatinál:

„Keményen küzdünk azért, hogy mi jöjjünk ki először ilyen technológiával. Mi kezdtük el elsőként a közös munkát még 2014-ben az egyik egyetemmel, most pedig mi szeretnénk az elsők lenni, akik piacra dobják a technikát.”

Eddig arról szólt a pletyka, hogy az új rendszer a V4-es Multistradán mutatkozik be, ám mivel a KTM várhatóan hamarosan bemutatja a szintén radaros 1290-et, az olaszoknak jobban fel kellett csavarniuk a tempót. Mivel manapság borzasztó népszerűek a sportos adventure és sport túra motorok, gyaníthatóan lesz V4-es Multistrada is, aminél a mérleg nyelve inkább a sportosság felé fog billenni. Ez az egyre növekvő trend leginkább egy motornak köszönhető, amit úgy hívnak hogy BMW S1000XR.

Képforrás: mcn.com

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending