Csatlakozz hozzánk

Egyéb

DUCATI 2018

Sok szép motort láttunk már, de a Ducati most feltette az i-re pontot és kegyelemdöfést ad a konkurenciának. Itt a 164 kilogrammos Panigale V4 Speciale 226 lóerővel!!!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

 

Atyaég micsoda számok ezek, persze ez csak a limitált szériás Speciale csomagja, de ezért a sima Panigale V4 és V4S sem panaszkodhat a 214 lóerős motorblokkot kapott mindkettő, de az ÖHLINS-szel és Lithiumos akkuval felszerelt S verzió 174 kilósan pont egy kilogrammal még így is könnyebb a sima változatnál amely rövid fejszámolás után 175 kg-ot nyom a mérlegen.

Mondjuk a Bolognaiak köbcentivel megint fölé lőttek a konkurenciának és a Stock szabályoknak, mert ugye ott 1000 köbcenti a határ ezek pedig 1103 köbcentisek… Így megint sokkal nagyobb a hengerűrtartalma a V4-es gépnek, mint a SBK motoroké. Hogy lesz ez homologizálva a különféle versenysorozatokra az még egy kérdés… Minden esetre a nyílt napokon és a szórakozó helyek előtt ezek lesznek a legnagyobbak, így a .@szméregetésre teljesen alkalmasak.

  

Ez volt a Ducati titkos fegyvere amit még senki sem látott, viszont ezt megelőzően mutatták be azokat a modelleket amelyekről már hallottunk ezt-azt.

Lesz 1100-as Scrambler, amelyet jól meg lehet különböztetni a kicsi modelltől, mert a nagyobbnak már az ülés alá húzták fel a kipufogóit. 86 lóerős és 88 Nm-es lesz a nagyobbik Scrambler.

Multistrada Enduro és Enduro Pro

Multistrada 1260 és Multistrada Pikes Peak – 158 lóerővel

X Diavel S

Pannigale 959 – 150 lóerővel és 102 Nm nyomatékkal

Monster 821 – 109 lóerővel

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending