Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Dubai rendőrség hamarosan repülő motorokkal fogja felvenni a bűnözés elleni küzdelmet

No nem mintha olyan nagy lenne náluk a bűnözési ráta 🙂

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Gondolj az 1990-es sci-fi filmekre. Páncélba öltözött rendőrtiszt száguldozik az égben egy repülő motorkerékpáron. Megvan? Hát ez most nem film. Messze nem egy hollywoodi kasszasiker.
Ez lesz a bűnüldözés jövője abban az országban ahol már most olyan felszereltsége van a rendőrségnek amitől leesik az állunk. Fokozat szerint teszik alájuk a csúcsminőségű járműveket, mint például a Lamborghini, Bugatti Veyron, önvezető rendőrautó, és még sorolhatnám.

A Hoversuf orosz cég tervezte repülő járművét, a Gitex Technológiai Hét eseményén mutatták be Dubaiban, ahol a legmodernebb trendek, bemutatók, termékinformációk mellett a legfrissebb 2018-ra szánt leginnovatívabb, legizgalmasabb újítások szerepelnek.

A Scorpion fantázianévvel ellátott repülő jármű négy propeller segítségével marad fent a levegőben. Utazósebessége 40 km/óra, teherbírása 300 kg és 25 percig tud a levegőben mozogni, ráadásul még autonóm működésre is képes. Ez azért érdekes, mert ezek szerint csak a forgalmat akarják vele elkerülni ha egy balesethez, vagy egy helyszínhez ki kell szállni, nem pedig egész nap ezzel járőrözni az éterben.

A rendőrségnek készült speciális változat állítólag már túljutott az extrém körülmények közötti – mint a nagy por és nagy hő – zavartalan működésének tesztjein ami Dubai időjárását jellemzi, de az alapváltozatot bárki megvásárolhatja mint extrém sporteszközt a cég honlapján.

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending