Csatlakozz hozzánk

Hírek

DragBike Team, Kunmadaras, 3. forduló

Az ország kétkerekű gyorsulói másodszor vették be Kunmadarast. Ilyen volt a DragBike Team szemszögéből

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az ország kétkerekű gyorsulói másodszor vették be Kunmadarast. Ilyen volt a DragBike Team szemszögéből

Szöveg: Suzuki DragBike Team

Május 31-én Pünkösd vasárnapján került megrendezésre Kunmadarason a Magyar dragbike bajnokság 3. fordulója. A versenyzők, valamint a motorok mellett sajnos az időjárás játszotta a főszerepet ezen a hétvégén. A rossz időjárás ellenére a Suzuki Dragbike Team tagjai ismételten jól szerepeltek.

Sziklai Ferenc a Suzuki Hayabusa nyergében az időmérők alapján a 4. helyre kvalifikálta magát az UP 900+Top kategóriában. Az első versenyzőtől csak 0,04 mp-el volt elmaradva Feri! A Superstreet mezőnyben Szűrszabó Levente a GSX-R 1000 Turbó motorját próbálta győzelemre vinni. Erre minden esélye megvolt az előző napi szabadedzés során az új egyéni, valamint magyar versenyző által ebben a kategóriában futott legjobb időeredmény alapján (8,6mp). Vasárnap már teljesen más időjárási körülmények fogadták a versenyzőket, ahol Leventének a 3. helyre sikerült kvalifikálnia magát az erős nemzetközi mezőnyben.

A Compatition kategóriában Borsay Szabolcs a Suzuki Hayabusa Pro stock-kal szintén bizalommal indulhatott a versenynek, ugyanis az előző napi tesztfutamon új egyéni idő és sebességi csúcsot futott (8,22mp és 267,8km/ó) az előző nap elkészült új motorblokkal. A versenynapon a rossz időjárási körülmények (szemerkélő esőben!) ellenére közel azonos eredménnyel meg tudta ismételni azt a kiváló teljesítményt, mely egyben az 1. helyet jelentette a kvalifikáció során.

Sajnos az időjárás még rosszabbra fordult a délután folyamán, és az eső meghiúsította a döntők megrendezését, így a kvalifikáción elért eredmények alapján hirdették ki a végső sorrendet. Így Feri a 4., Levente a 3. és Szabolcs az 1. helyen végzett. Ezzel Levente és Szabolcs vezeti kategóriájában a bajnokságot!


Balra Szabb a legfelső fokon, jobbra Levente a harmadik helyen

Következő verseny színtén Kunmadarason július 4-én lesz, majd Augusztusban következik az Európa Bajnokság, amelyre nagy erőkkel készül a csapat az olasz szerelő, Carlo, segítségével.

A csapat szeretné megköszönni a támogatók segítségét: Suzuki, X-Bike, Berik, Shoei, Bearings, Paintbox, Superstreet, HyperTeam

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending