Csatlakozz hozzánk

Hírek

DragBike díjátadó

Hétvégén sor került a kunmadarasi gyorsulási versenysorozat díjátadójára

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Hétvégén sor került a kunmadarasi gyorsulási versenysorozat díjátadójára

Az elmúlt szombaton Domonyvölgyben gyűltek össze 2009 legjobb dragbike versenyzői, hogy a kunmadarasi verseny sorozat szervezői átadják nekik a megérdemelt díjakat. Sok versenyző jött el, ami talán a szép környezetnek is köszönhető.

Miután Hadnagy József főszervező megköszönte a támogatóknak a sok segítséget, bemutatott egy igazán illusztris vendéget, akit ennek megfelelően nagy tapssal fogadtak. Ez a vendég az európai dragster és dragbike sport feje, Mr. Bartlet, akivel a Suzuki Dragbike team tagjai is váltottak pár szót a jövő évi tervekről és lehetőségekről.


Beszélgetés Mr.Bartlettel

A Suzuki csapat az idei évben kiemelkedően teljesített. Sziklai Feri a 900+ top kategóriát nyerte meg, míg Szürszabó Levente a harmadik helyen végzett a nagyon erős Superstreet mezőnyben. Borsay Szabolcsnak pedíg újoncként sikerült megnyernie a Competition kategóriát. Ezek mellett a csapatbajnokságot is a Suzuki Dragbike Team nyerte. A Magyar bajnokság év végi díjátadójára 2 hét múlva kerül sor, ahol a csapat tagjainak “csak” a dobogó legmagassabb fokára kell majd felállniuk, amivel sikerült megvalósítani az idei évre kitűzött célokat, mindenben Magyar bajnokok lettek, amiben elindultak!

A jövővel kapcsolatban még sok a kérdés, de a csapat tagjai bíznak benne, hogy hasonlóan eredményes szezont fognak zárni a világ leggyorsabb motorsportjában 2010-ben is!

A csapat köszöni az egész éves támogatást: Magyar Suzuki Zrt, X-Bike, Berik, Shoei, Tecnogio, Whiterace.it, WM Dragracing, Bearings

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending