Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Dovizioso nyerte meg a 2018-as idény Katari első futamát!

Az esti futam nagyon különleges a nézők és a versenyzők számára, s bár versenyzőink nem rozsdásodtak be hiszen hajtottak eleget, mi már kicsit igen. Hiányoztak a fiúk be kell valljam.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Már lázasan készülődünk mi is, és élőben ők is!

Join us LIVE for the build-up of the first #MotoGP race of 2018 at the #QatarGP 📡

All the build-up ahead of the first #MotoGP race of the season under the lights in the #QatarGP desert! 📡

Közzétette: MotoGP – 2018. március 18.

A Katari pálya rajtrácsán Pole pozícióból Johann Zarco indulhatott, mellette Marquez, majd Petrucci. Rossi és Vinales a 8, és 12. helyről startolhattak.
A Hondások választottak egyedül keményebb keverékű gumikat (talán tudnak valamit?).

Miközben Zarco és Marquez az első helyért csatázik, Pedrosa próbálta tartani a helyét, de Rossi rögtön a nyakába mászott, és végül maga mögé utasította, viszont csapattársa még mindig csak a 15 helyen húzza a gázt. Itt gyorsan megjegyezném, mert külön nem írtunk róla, hogy Rossi aláírt még két évet a Yamahánál, így 2020-ig (ha minden jól megy) még reméljük sok meglepetést fog nekünk okozni, és talán neki is végre teljesül a nagy álma: a 10. VB cím.

Rossi hatalmas formában van ma, az ötödik kör után megelőzte Marquezt, és egyből rátapadt Zarcora! Dovi is végre erőre kapott, feltornázta magát a negyedik helyre.
Rossi és Zarco hatalmas hibát követtek el egy elmért féktávnál a kanyarban, amire Marquez szemfülesen rögtön lecsapott és a második helyre tette be magát, mígnem Dovi nagy meglepetésünkre őt is megelőzte, és máris elfoglalta a helyét, Rossi pedig mögéjük szorult.
(Mellesleg hátul csendesen gurulnak a srácok, itt az élen folyik csak nagy csata.)

Zsolti közben itt nézi a futamot :)

Rins és Lorenzo dobták el magukat egymás után, közben újra sakkoztak egyet az élen, Zarco után Marquez, jamégsem’ Dovi, Marquez, Dovi, vagy áh, lehetetlen ezt már követni… :)
Nem tudni mi történt Zarcoval, hirtelen drasztikusan lelassult, aminek következtében Dovi és Marquez is megelőzte, majd Rossi és Crutchlow is.

A célegyenes előtti kanyarra egyszerre fordult rá az első két versenyző, de végül Doviziosonak volt erősebb a motorja 27 ezredmásodperccel, így a Katari dobogó első fokán a 2018-as első futamban ő áll a dobogó tetején, akit Marquez, és Rossi követ!

Nagyon izgalmas volt az élboly csatája, és nagyon örülök Rossi jelenlétének is, úgy tűnik valamit tényleg jól csináltak a szünetben. Dovi pedig hihetetlen jól teljesített, Marquez tökét rendesen megszorongatta!

Felejthetetlen élmény ez a pálya!

Találkozunk 3 hét múlva Argentínában!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending