Connect with us

Hírek

Dovizioso nyerte meg a 2019-es Katari Nagydíjat!

Végre újra elkezdődött a MotoGP szezon, a szokásos Katari Nagydíjjal.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

És újra itt vannak ők, a KIRÁLYOK, kíváncsian várjuk kinek mennyit javult a motorja, a technikája és ki hogy teljesít az új csapatában, az új motorján.

Pole pozícióból Maverick Vinales (Yamaha) indulhat, mellette a rajtrácson Andrea Dovizioso (Ducati) és Marc Marquez (Honda). Második sorban Miller (Ducati), Quartararo (Yamaha) és Crutchlow (Honda) várja az indulást. Rossi (Yamaha) a 14-ik helyen várakozik, mellette a Hondások új üdvöskéje a 15.-ként Jorge Lorenzo.

Quartararo számára nem indul jól még a felvezető kör sem, nem tud elindulni a mindenki számára bosszantóan éppen lehűlő pályán, s úgy tűnik hiába csatlakozik a boxutcából később, neki ma már itt nem nagyon terem babér.
A rajtnál Dovi tör az élre, mögötte Miller és Marquez!

Íme a start pillanata:

A videókat csak azok tudják megnézni, akik Twitter felhasználók!

Nagyon egyben vannak a fiúk, szépen jön felfele Rossi, már a csapattársát kóstolgatja, Marquez feljött a második helyre, viszont a Suzukisok olyan jól teljesítenek, hogy Alex Rins már az élen hajózó Dovit is megelőzte.

Rins és Dovi folyamatosan előzgetik egymást, ügyesen bujkálnak a többiek is, nincs élboly, még bármi lehet ebből a kora esti versenyből, nem fogadnék senkire.

Az utolsó “mostmindentbeleadok” 5 kört ebben a sorrendben kezdik meg a versenyzők: Dovi, Rins, Marquez, Petrocelli, Crutchlow, Mir, Rossi, Vinales stb. Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy nem Marquez áll majd a dobogó felső fokán. Bradley Smith az első és egyetlen aki elesett a motorjával ezen a versenyen.

És a szezonnyitó 2019-es Katari Nagydíjat nagy küzdelem árán Dovizioso nyerte meg, Marquez a második, és Crutchlow a harmadik!

Találkozunk 3 hét múlva, az Argentin Nagydíjon!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending