Csatlakozz hozzánk

Hírek

Dobor Sándor nyerte a magyar triálbajnokságot

A fiatal tehetség a hazai triálsport első hivatalos bajnoka.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ifjabb Dobor Sándor, az EuroMotor Kft. támogatott versenyzője nyerte a Magyar Köztársaság Nemzetközi Trial Bajnokságát.

A fiatal tehetség a szakág nagy öregjét, Szelei Ferencet megelőzve szerezte meg a hazai triálsport első hivatalos bajnoki címét. Dobor a szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtott, nyolc győzelmet aratott és kétszer végzett a dobogó második fokán a magyar értékelésben.

„Bajnok lettem, sikerült! Fárasztó, de eredményes hétvégéken vagyok túl: augusztus 30-án illetve szeptember 5-én és 6-án rendezték a magyar bajnokság utolsó három fordulóját. Bazsiban korábban nem sikerült kiemelkedő eredményt elérnem, de most megtört a jég, egy zivataros szombati edzést követően vasárnap a hazai értékelés első helyén végeztem.”

– nyilatkozta Dobor.

Az utolsó két versenyre Mosonmagyaróváron került sor; ezek a megmérettetések a szlovák triálosok versenynaptárában is szerepeltek, így a nézők szép számú indulónak szurkolhattak. Sanyi a szombati napon a magyarok között az első helyen végzett, amivel bebiztosította magának a bajnoki címet.

„Ezzel a győzelemmel akkorára növeltem az előnyömet a második helyezettel szemben, hogy az utolsó versenyen akár el sem kellett volna indulnom. Természetesen másnap is ott sorakoztam a rajtnál, és sikerült az évet győzelemmel zárnom. Köszönöm mindenkinek a segítséget!”

– mondta az újdonsült bajnok.

Ifjabb Dobor Sándor a nemzetközi értékelésben a harmadik pozícióban zárt és a szlovák bajnokság B kategóriájában is az összetett harmadik helyet szerezte meg. Gratulálunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending