Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Dobor Sándor nyerte a magyar triálbajnokságot

A fiatal tehetség a hazai triálsport első hivatalos bajnoka.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ifjabb Dobor Sándor, az EuroMotor Kft. támogatott versenyzője nyerte a Magyar Köztársaság Nemzetközi Trial Bajnokságát.

A fiatal tehetség a szakág nagy öregjét, Szelei Ferencet megelőzve szerezte meg a hazai triálsport első hivatalos bajnoki címét. Dobor a szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtott, nyolc győzelmet aratott és kétszer végzett a dobogó második fokán a magyar értékelésben.

„Bajnok lettem, sikerült! Fárasztó, de eredményes hétvégéken vagyok túl: augusztus 30-án illetve szeptember 5-én és 6-án rendezték a magyar bajnokság utolsó három fordulóját. Bazsiban korábban nem sikerült kiemelkedő eredményt elérnem, de most megtört a jég, egy zivataros szombati edzést követően vasárnap a hazai értékelés első helyén végeztem.”

– nyilatkozta Dobor.

Az utolsó két versenyre Mosonmagyaróváron került sor; ezek a megmérettetések a szlovák triálosok versenynaptárában is szerepeltek, így a nézők szép számú indulónak szurkolhattak. Sanyi a szombati napon a magyarok között az első helyen végzett, amivel bebiztosította magának a bajnoki címet.

„Ezzel a győzelemmel akkorára növeltem az előnyömet a második helyezettel szemben, hogy az utolsó versenyen akár el sem kellett volna indulnom. Természetesen másnap is ott sorakoztam a rajtnál, és sikerült az évet győzelemmel zárnom. Köszönöm mindenkinek a segítséget!”

– mondta az újdonsült bajnok.

Ifjabb Dobor Sándor a nemzetközi értékelésben a harmadik pozícióban zárt és a szlovák bajnokság B kategóriájában is az összetett harmadik helyet szerezte meg. Gratulálunk!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending