Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Dobogón a Suzuki Mantovában

A Rockstar Energy Suzuki mindkét versenyzője, Clement Desalle és Kevin Strijbos is jó formát mutatott a hétvégi mantovai supercrosson Olaszországban, ahol második és harmadik helyen zártak összesítésben

Közzétéve

ekkor

mantova supercross suzuki 2014
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Normál esetben ez a mantovai esemény klasszikusan egy előszezoni verseny, de mivel a 2014-es MXGP katari nyitánya, majd az azt követő malajziai futam ennyire korai dátumra esett, a rendező egy másik időpontot keresett a zsúfolt versenynaptárba.

Desalle volt a leggyorsabb a szombati superpole futamon, melyben a top riderek parádés versenyzéssel kényeztették a tömeget. A vasárnapi első versenyen a fiatal belga elsőnek jött el a kapuból és kényelmes, öt másodperces előnnyel húzta be ezt a futamot a második Gautier, és a harmadik Stijobs előtt.

Desalle a visszafordítóban…

A második menetben megfordult a sorrend és Paulin hozta el az első helyet Desalle és Strijbos elől. A harmadik – és egyben végső – összecsapásban szoros meccset láthattunk Paulin és Desalle között, de miután a suzukis egy kicsit hibázott, csak a második helyet tudta megszerezni (így összesítésben is második lett). Strijbos az ezen a futamon elért harmadik helyével harmadikként zárt a végelszámolásban.

A csapat még marad pár napot Olaszországban tesztelni, aztán a hét vége felé visszatérnek Belgiumba. Az alakulat következő versenye a brazil GP lesz, március 30-án.

…majd Desalle a dobogón

Mantovai supercross – eredmények

Első futam: 1. Clement Desalle (Suzuki), 2. Gautier Paulin (Kawasaki), 3. Kevin Strijbos (Suzuki), 4. Tanel Leok (TM), 5. Simoni Zecchina (KTM).

Második futam: 1. Gautier Paulin (Kawasaki KRT), 2. Clement Desalle (Suzuki), 3. Kevin Strijbos (Suzuki), 4. Tanel Leok (TM Ricci Racing), 5. Cristian Beggi (Honda).

Szuperdöntő: 1. Gautier Paulin (Kawasaki KRT), 2. Clement Desalle (Suzuki), 3. Kevin Strijbos (Suzuki), 4. Tanel Leok (TM Ricci Racing), 5. Pascal Rauchenecker (Husqvarna).

Összesítés: 1. Gautier Paulin (Kawasaki KRT) 72 pont., 2. Clement Desalle (Suzuki) 69pts., 3. Kevin Strijbos (Suzuki) 60pts., 4. Tanel Leok (TM) 54pts., 5. Cristian Beggi (Honda) 45pts.

Forrás: Suzuki

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending