Csatlakozz hozzánk

Blog

DennyM :(

Miért a jók mennek el?

Közzétéve

ekkor

dennym
Sportster
MAI Kótyavetye

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy Molnár Dénes,
szeretett kollégánk, 2014. Június 20-án örökre eltávozott közülünk.
Dénes az 5-ös úton, egy erdőből kirohanó őz miatt motorbalesetet szenvedett. Családja, menyasszonya és szerettei, barátai és a motoros társadalom gyászoljuk Őt. Búcsúztatója részleteiről írni fogunk.

Utolsó képeivel emlékezzünk rá együtt szeretettel!

Hiányozni fogsz DennyM!!!!

Az órának vége…

Érthetetlen, hogy miért történnek meg olyan dolgok amelyek ennyire fájdalmasak. Érthetetlen, hogy miért olyannal történik meg, aki épp csak most kezdte el az életet. Érthetetlen, hogy miért olyannal történik meg a tragédia, aki soha, de soha nem őrült módon közlekedik. Érthetetlen, hogy aki tudja mit kell tenni ilyen esetben, az elé az utolsó utáni pillanatban ugrik egy őz… Érthetetlen, felfoghatatlan, értelmetlen…
Dénesünk ebben az érthetetlen, felfoghatatlan, értelmetlen háromszög kellős közepén hagyott űrt. Hatalmas űrt maga után! Kreatívságával folyamatosan lenyűgözött minket, ha valami újat kellett kitalálni mindig volt valami használható ötlete, de a legfontosabb dolga a motoros társadalomban az volt, hogy átadja azt a tudást amit az évek során megszerzett, és rengeteg tapasztalat útján a magáévá tett. Igazi tanító volt, aki tanított is sokatokat.
Most vajon mire tanít bennünket?
Biztos vagyok benne, hogy ez is csak egy tananyag DennyM -től, amiért ő nagyon drágán fizetett. Ha most itt lenne azt mondaná mellettem a tanári székében, hogy csak olyan tempóval közlekedjetek, hogy mindig legyen menekülőút! Lehet, hogy 5-10 km/h kevesebb most megmentette volna az életét, és ezt a tananyagot most ő írná nektek, hogy tanuljatok belőle. De sajnos nem ő írja… Az élet így írta ezt a forgatókönyvet. Ez a baleset elkerülhetetlen volt annak ellenére is, hogy nem ment túl gyorsan és tudta mit kell ilyen esetben tenni. Talán csak fáradt volt, vagy a menyasszonya és a születendő kisfia járt az eszében egy pillanatra, akikhez ment volna haza. Nem tudjuk már meg… Mi lett volna ha mondatoknak most nincs értelme…

DennyM legfontosabb üzenete ez lett volna, ha Ő írja ezt a cikket: “Ne siessetek soha az utcán, válasszatok olyan sebességet, hogy mindig legyen menekülőút! Ha pedig gyorsan szeretnétek motorozni menjetek versenypályára!!! Gyakoroljatok sokat és használjátok azokat a technikákat amiket megmutattunk Nektek!

Sajnos ez a tanóra véget ért. Kicsengettek. A tanár úr elment és föntről fogja mostantól minden motoros kormányát…
Jó utat Dénes! A Családoddal együtt vagyunk, mi fogjuk a születendő baba kezét is, hogy ne legyen semmiben hiánya.

Még egy személyes megjegyzés amit már nem mondhattam el neki, de talán olvassa ezt a cikket, hiszen mindig a tesztmotor.hu volt a kedvenc hobbija:

Örök motoros kötelékünk mostanában még erősebb barátsággá érett. Kár, hogy így lett vége, még annyi terved megvalósíthattuk volna… Köszönök mindent amit a motorosékért és az oldalért tettél!

BenZso

_______________________________________________________________________________________

Henrik is üzent Neked:

“Semmi sem örök…

Egy motoros szakúságírónak eredendően nem kéne nekrológokat írni. Lássuk be nem arra való, nem a szakma krémjét képviseli, nem a művészi igény, nem a kifinomult írás foglalkoztatja, hanem a menés: a végtelen távolságok, a dőlésszög, a gumifüst, a tempó, a sebesség, a gáz. Mégis lassacskán még a leggyengébbek is belejönnek, mert sajnos van alkalmunk “gyakorolni”.

Dany Boy nem volt a legjobb barátom, és szinte biztos, hogy én sem az övé. Nem is én ismertem a legjobban a hétköznapokban, nem jártunk össze szabadidőnkben, nem motoroztunk együtt rengeteget. De az élet sokszor egymás mellé sodort. Amikor sok évvel ezelőtt megismertem eleinte végtelenül bosszantott. Fiatal kölyök volt, szertelen, mohó, tele ambíciókkal, álmokkal, és persze már mindent tudott az életről. Aztán hirtelen elrepült pár év, és már messze nem volt annyira bosszantó, sőt! Úgy tűnt megérett, megállapodott, megkomolyodott. Kezdtem úgy gondolkodni róla, hogy Ő lehet az a következő motoros újságíró generáció egyik meghatározó tagja, aki majd tovább írja a történetet, amikor mi már nem fogjuk tudni átemelni a lábunkat az ülés felett. Ennek az írásnak nem róla kéne szólnia, nem Ő jött volna a sorban….

Nem a barátom volt, nem a testvérem volt, nem a kollégám volt, hanem egy az enyémek közül.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending