Csatlakozz hozzánk

Akciók

Decemberi FastRide!

A második karácsonyát ünnepli a FR – a meglepetések nem maradnak el

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Viharos gyorsasággal lépett a nyomtatott motoros sajtó hadszínterére a FastRide magazin 2009. szeptemberében, amely egyedi stílusával hamar elnyerte hazánkban az utca motorosainak tetszését. Ennek is köszönhető, hogy most decemberre már a második szezonvégi számot szerkesztették a srácok.

Pedig a papír alapú motoros média területén már több sajnálatos kérészéletű próbálkozásnak is szemtanúi lehettünk az évek folyamán, de a FR szerencsére nem tartozik ezek közé: a “100% magyar” magazin már közismert fogalom azokban a társaságokban (is), ahol kicsit is motorosnak vallják magukat. Ráadásul már egyre több helyen, országszerte kapható az újság, a jövő évtől tehát a teljes frontvonalon támadhat a FastRide – de előtte még itt a decemberi szám.

Amit szezonvégi lapszámhoz méltóan rendesen megtöltöttek a fiúk tartalommal, a borítón például a nálunk Kalandorok csatája néven elhíresült BMW R1200GS – Yamaha Super Ténéré összehasonlító teszt nyitóképe látható, amelyen BenZso volt az egyik tesztelő. A kalandmotorok közül egy gyorsteszt erejéig a KTM 990 Adventure is szerepel a lapban, akárcsak a jövőbe mutató Honda DN-01, vagy a múltat idéző Triumph Bonneville SE, de FR-ék az antik vasakról sem feledkeznek meg: ebben a hónapban egy hibátlan állapotú Suzuki GS550-es vizsgázik a lap hasábjain. A szériagépeken kívül épített motorról is olvashatsz, egy GSX-R café racerként kezdett új életet, de a THC-k között (Tartós Használati Cikkek, ahogy ők nevezik) is találsz Gixxert, HH Taylor hosszú távú ezredesének tapasztalatait foglalja össze.


Tartalom – 2010. dec. (a nagyításhoz kattints a képre)

A gyengébbik nem motorversenyzői továbbra is színesítik a magazint, ezúttal a motokrosszos Bárdi Tímea kapott lehetőséget a bemutatkozásra. Ezeken kívül még sok meglepetéssel és érdekességgel vár benneteket a decemberi FastRide, többek között az idei motoros szezon értkelésével, nagy pillanataival – FR-módra. “Egy gyors menet?”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending