Csatlakozz hozzánk

Akciók

Decemberi akciók az EuroMotornál

Egy Schuberth, X-lite, Nolan, Spyke, TCX, Zandona, Kappa, Hevik, Sebring termék vásárlása esetén 10 százalék kedvezmény, ami további felszerelések vásárlásakor egyenként 5 százalékkal nő

Közzétéve

ekkor

euromotor decemberi akciok 2013
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ez annyit jelent, hogy öt darab termék esetén már 30 százalékos az engedmény (ez az akció maximális értéke)! Az apró betűs részről még annyit, hogy az ajánlat csak a 35.000 forint feletti cuccok vásárlása esetén érvényes (tehát mindegyik kiválasztott termék listaára bruttó 35 ezer felett kell legyen). Arra is van megoldás, ha Te csak egy darab felszerelést szeretnél megvenni, de nagyobb kedvezményt akarsz: hívd a barátaidat is, vásároljatok be együtt! Az akció december 30-ig érvényes, csak a helyszínen történő vásárlás esetén.

Ezen túlmenően Zandona védőfelszerelések 10 százalék kedvezménnyel, Spyke bőr- vagy textilkabát, illetve Spyke egy- vagy kétrészes bőrruha és Zandona termék együttes vásárlása esetén pedig 20 százalékos kedvezménnyel, a Zandona termék árából. Ez az akció szintén december 30-ig érvényes, megegyező feltételekkel.


– az üzletben kapható X-Lite X-802R Ultra Carbon csúcs-sisakról ITT, EuroMotor üzletbemutatót pedig EZEN a linken olvashatsz

Ajándékötletek

Kappa kiegészítők, praktikus apróságok már 2.700 forinttól, Kappa puha táskák (tanktáskák, puha oldaltáskák, nyeregtáskák, üléstáskák, combtáska, övtáska, kormánytáska, GPS-tartó, telefontartó stb.) és kiegészítők 10-20 százalék kedvezménnyel. A 2014-es modellekre 10 százalék, a korábbi modellekre 20 százalék kedvezményt biztosítanak.

– az üzletet megtalálod a Budapest, Lehel u. 17/b-c cím alatt. Kérdések-kérések esetén pedig a +36-1-877-4430-as telefonszámon, a www.euromotor.hu honlapon, valamint a pult@euromotor.hu e-mail címen lehet érdeklődni

EuroMotor ajándék- és ügyfélkártya

Testre szabott ajándékot keresel motoros rokonaid, barátaid számára? Térj be az üzletbe, kérj egy stílusos ajándékkártyát, töltsd fel tetszőleges összeggel, csomagold be, és add át. De akár teheted a karácsonyfa alá is. Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Sebring termékek, illetve kiegészítők vásárlására a boltban.

Az új ajándékkártya bevezetésével egyidőben frissült az EuroMotor törzsvásárlói rendszere is. A visszatérő ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása ezentúl szintén plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotornál, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.

Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – később törzsvásárlói kártyaként használhatók.

Comments

comments

Trending